REKLAMI GEÇ

Hakan Yıldırım 10. kez Türkiye şampiyonu oldu

Hakan Yıldırım 10. kez Türkiye şampiyonu oldu

Masterlerde yarışan Hakan Yıldırım üst üste 4 toplamda 10. kez Türkiye şampiyonu oldu.

/ DENİZLİSPORHABER / 1 Temmuz 2014 Salı, 10:21

Bisiklet Federasyonunun 2014 faaliyet programında yer alan Yol Bisiklet Türkiye Şampiyonası 422 Erkek 52 Bayan sporcunun katılımı ile Denizli’de yapıldı. Şampiyonaya Hakan Yıldırım damga vurdu.

İlk gün Pamukkale-Irlıganlı arasında yapılan Zamana Karşı yarışlarında sporcular 9 ayrı kategoride kıyasıya yarıştı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu devam eden yarışları İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’da takip etti.. İlimizi temsil eden Türk Telekom Spor Kulübü sporcularından Mehmet Erken 94 sporcunun katıldığı 13-14 yaş kategorisinde, 10 km lik zamana karşı yarışını 15:14 sn’de bitirerek Türkiye Şampiyonu oldu. Bu müsabakanın ardından Master kategorinin startı verildi. Son üç yılın şampiyonu Hakan Yıldırım 14 km’lik parkuru 19:50 sn’de ilk sırada tamamlayarak Türkiye Şampiyonluğunu ilimize getiren bir başka isim oldu.

10. KEZ ŞAMPİYONLUK GELDİ
İkinci gün İzmir-Ankara çevre yolunda yapılan yol yarışlarıyla devam edildi. Master A ve B kategorisinin birlikte start almasıyla başlayan 61,6 km’lik günün ilk yarışını, 01:34:26 sn’lik derecesiyle Hakan Yıldırım yine çizgiyi ilk geçen isim oldu ve üst üste 4, toplamda ise 10. Türkiye Şampiyonluğunu Denizli’ye getirme başarısı göstererek zirvenin değişmez ismi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

86 sporcunun start aldığı 15-16 yaş kategorisinde Denizlili sporcu Süleyman Pişken, Zamana Karşı yarışta olduğu gibi yine 61,6 km’lik Yol Yarışını, tekerlek farkıyla 6. bitirme başarısı gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..