REKLAMI GEÇ

ATEŞİMİZ YÜKSELİYOR

3 Mart 2015 Salı

PTT 1. Ligde zor günler geçiren Denizlispor Mehmet Hoca ile çıktığı ikinci maçını kaybederek ateş hattın dibine demir atmış oldu. Denizlispor tarihinde hiç bu kadar zor duruma düşmemişti.

Her hafta yeni bir ümit ile kendimize moral vermeye çalışıyoruz ama giderek ümitlerimizde tükenmeye başladı. Rakiplerimizin de puan almaları ateşimizi iyiden iyiye yükseltti.

Giresunspor maçına iyi de başladık. Bir topumuzda direkten döndü. Rakibe pozisyon da vermiyorduk ama bir anlık konsantrasyon hatası 1-0 geri düşmemize neden oldu. Üstüne Mustafa Keçeli’nin kırmızı kartla oyundan atılması takımı moralmen de bitirdi. Haftalardır sol bekte sorunun büyük olduğunu yazıyorum. Mustafa keçeli’den bize hayır yok.  Zaten sarı kartı olan bir futbolcu rakip sahada nasıl olurda bu kadar acemice bir faul yapar anlamak mümkün değil. Bu resmen bir intihardı. Takım on kişi kalınca zaten bütün ümitlerimiz de tükendi.

 

Bu hafta oynayacağımız Alanyaspor maçını son şans diye düşünüyorum. Fakat rakip son haftalarda çok form da bir takım. İçerde dışarıda çok gol atıyorlar ve maçlarını kazanıyorlar.Durum böyle olunca şansımızın çok az olduğunu düşünmeye başladım.. Eğer bu maçı da kaybedersek bence gelecek yılın hesaplarını yapmak gerekir. Çünkü kalan maçlarımız da öyle kolay maçlar değil. G.Antep BŞB Spor bu hafta deplasmanda, Adanaspor da sahasında aldığı galibiyetler ile büyük ölçüde rahatladılar. Bucaspor, Manisaspor ve Denizlispor’dan ikisi düşecek gibi görünüyor. Yani Ege takımları olarak birbirimize düştük. Herhalde final maçı Denizli’de ki Manisa maçı olur.

 

Diğer iki takımımız olan Denizli BŞB Spor 4-0 ve Kızılcabölükspor da deplasman da 1-0 lık sonuçla galip geldiler, ve bir nebze bizleri sevindirdiler. Eyüpspor’un puan kaybı ile yine şampiyonluk şansı doğdu.

Bizleri mutluluktan uçuran sonuç basketbol’dan geldi. PAU Arenada o kadar güzel bir maç oynandı ki maça gelemeyenler çok şey kaçırdılar. Herhalde rakip biran önce maç bitse de daha fazla rezil olmasak demiştir. Resmen salonu dar ettik Sakarya takımına. Ben bu maça yılın maçı diyordum. Sakarya hem bu ligin en güçlü ekibi, hem de bizim en büyük rakibimizdi. Yenen takım lider olacaktı. Ayrıca bu maçta ikili avaraj da önemliydi. Çünkü Sakarya bizi Sakarya’da yenmişti.  Play Off  maçlarında ikili avaraj çok önemli. Şimdi  avantaj bizde.

 

Tek derdimiz Denizlispor.

Nasıl özledik şampiyonluk şarkılarını söylemeyi. Şampiyonluğa oynayan bir takımın taraftarı olmayı.Yıllardır ızdırap çekmekten bıktık artık.Bu yıl da böyle geçiyor maalesef. Ama hiç bu kadar sancı çekmemiştik. İnşallah sonu güzel olur.

Haydi Horozum sana yakışanı yap. Kurtar bizi bu sancıdan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 3 Mart 2015, 22:56

Bu durumun baş sorumlusu Ankara’daki zat,belediye başkanı,akiller ve son olarak da basiretsiz yönetimdir.Seçimler yakın ey siyasiler.Hesap kesilecek…

Denizli sevdalısı   -  Bağlantı 3 Mart 2015, 13:25

Sezon başından beridir bas bas bağırıyor taraftar 35 lik futbolcularla, bizati gibi maçı izleyen adamla bu işler yürümez diye. Bizati’nin yerine ondan daha beter engin geliyor. Kim ya bu isimleri belirleyen! 35lik futbolcuları takıma toplayan! KİM!!

Denizli sevdalısı   -  Bağlantı 3 Mart 2015, 13:22

Sene başından beri para ödemekten başka bir şey yapmayan; futbolcudan,teknik adamdan anlamayan yönetimin vebalidir.