REKLAMI GEÇ

BENCE LİG YENİ BAŞLIYOR

8 Mart 2017 Çarşamba

Hafta sonu oynanan Samsunspor karşılaşmasında galiba sezonun en kötü futbolunu seyrettik. Mutlaka bunun bir nedeni vardır. Bu sezon bu takım bu kadar kötü futbol oynayan bir takım değildi. İçerde bizlerin bilemediği olumsuzlukların yaşandığını düşünüyorum. Son altı haftadır galibiyete hasret kaldık. Bu süreçte toplanan puan istatistiklerine bakacak olursak ligin son sırasında yer alırız. Bunun hesabını verecek kişi Ali hocadır. Fakat oda hesap veremeyeceğini düşündü ki maç sonun da istifa etti ama yönetim tarafından kabul görmedi. Belki doğrusu da buydu.

Şimdi Ali hocanın eli daha güçlendi.

Bizim takım bu hafta ligde kalmış rahatlığında bir maç oynadı. Sanki bu maç bitse de tatile çıksak düşüncesinde, bu rahatlıkta olan birçok oyuncu vardı. Ama bizim için lig bu hafta başladı bence. Ligin dibindeki takımlar gümbür gümbür geliyorlar. Oynanan oyunlara ve alınan puanlara bakıldığında Samsun ve Manisa’nın düşeceğini düşünmüyorum. Bu iki takımı çıkartırsak geriye beş takım kalıyor. Bunların da üçü zaten statü gereği düşecek. Bu ligde her an her şey olabilir. Gelinen nokta da belki küme düşmeyiz ama ligin sonu kolay gelmeyecek gözüküyor. Bu nedenle elimize gelen fırsatları kolay harcamamalıyız. Bu kaybettiğimiz puanları altımızda ki takımlara verdiğimiz sürece korkulu rüya görmeye başlayacağız.

Önümüzde zorlu bir fikstür var. İçerde dışarıda alacağımız puanlar belli. Fakat beklemediğimiz sürpriz sonuçlar olursa o zaman başka. Yoksa sahamızda oynayacağımız  G.Antep B.B  ve Ş.Urfaspor maçlarını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Eğer o maçlarda puan kayıpları olursa ya da Manisa gibi, Samsun gibi gelip üç puanları alırlarsa işte o zaman direksiyon bizde değil, rakiplerde olur. Onların alacağı puanlara göre bizim takımında düşme ihtimali olabilir. Bütün bunlar göz önüne alınarak tedbirimizi şimdiden almalıyız.

Son iki haftadır ligin dibinde ki takımlara puanlar verdik. Hele bu hafta bizi burada yenen Samsunspor’un küme düşeceğine inanmıyorum. Tarafsız bir gözle izlediğimizde bu maçın sonucu 1-0 falan değildi. Zaten ilk yirmi dakika sonucu 4-0 olurdu. Sonrasını siz düşünün… Maçın adamı galiba bizim kaleci Asil Kaan Güler idi. Birçok Samsun atağını tek başına önledi.

Kısıtlı kadromuza rağmen o tatil modunda ki oyuncuları şimdiden tatile göndermek lazım. Takım içersinde onların yerine oynayacak birçok oyuncumuz var. Yoksa bu takım her hafta eksik oyuncu ile oynamaya devam eder. Bilemiyorum Ali hoca bu oyuncularda ne görüyor ve ne bekliyor da bunlardan vazgeçmiyor.

Bolu maçını bekleyip görelim

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..