REKLAMI GEÇ

BİRİLERİ BUNU GÖRMELİ

29 Kasım 2017 Çarşamba

PTT 1. Ligde zor günler geçiren Denizlispor Reha Hoca ile iç sahada başarılı bir grafik çizmeye başlamıştı. Deplasmanda ne kadar başarısız isek kendi sahamızda horozlanıyorduk artık. Nihayet dördüncü maçında Balıkesir takımına kaybederek hem taraftarını üzdü hem de istatistiklerini bozdu. Bizlerin de sıkıntılı günler yaşamaya devam etmemizi sağladılar.

 

Her hafta yeni bir ümit ile kendimize moral vermeye çalışıyoruz ama giderek ümitlerimizde tükenmeye başladı. Devre arasının bir an öncede gelmesini bekler hale geldik. Gerçi devre arası yapılacak transferler ne kadar faydalı olur bu da tartışılır ama yine de bir umut.

 

Takıma zarar gelmesin diye bu oyunculara hep sahip çıkmaya çalıştık fakat görünen köy kılavuz istemez.

Mal meydanda…

 

Bu Takım oyuncularına neşter vurulmalı artık. Burasının Denizlispor olduğu anlatılmalı. Bu takım kimsenin oyuncağı haline gelmemeli. Bunun zamanı geldi de geçti bile. Birkaç yıldır ne zaman elimize bir fırsat gelse elimizin tersi ile itiyoruz. Bu bir tesadüf olamaz. Sanki bilerek ve isteyerek yapılan durum var gibi duruyor. Küme düşme hattında bulunmak bazılarının işine geliyor gibi. Koca bir camianın ne çektiği hiç kimsenin umurunda değil. Herkes profesyonelce bakıyor olaya.

Bu haftaki Balıkesir maçının kazanılması halinde nelerin olabileceğini herkes görebiliyordur herhalde. Kaybettik ve resmen intihar ettik

 

Takım düşer çıkar belki ama asıl tehlike taraftarlarda.

Unutmayalım ki son 10 yıldır bu takım can çekiyor. Bu şehirde Denizlisporlu kişilerin yaş ortalaması kırkın üzerinde. Yeni gençlik Denizlisporlu değil artık. Çünkü bu çocuklar kendini bildi bileli bu takım düşmemek için oynuyor. İnsanlar futboldan soğudu. Son yıllarda hiçbir maçımızda iki bin kişi stada gelmedi. Fakat geçen yıllarda Denizli Basket takımı, bu yıl Merkezefendi Yüksek Çıta Basketbol takımlarının maçlarında salonlar hep dolu. İnsanlar çoluk çocuk orada eğleniyorlar. Dünyada en sevilen spor dalı futbol iken bizim şehrimizde artık basketbol haline geldi.

Birileri bunu görmeli

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

eren20   -  Bağlantı 29 Kasım 2017, 14:43

o kadar 1.lig takımı oyuncuları para alamazken bizim oyuncuların yaptığı nankörlük.ruh gibi sahada dolaşan oyuncular var.