REKLAMI GEÇ

ÇOK ÜZÜLMEDİK

24 Mart 2015 Salı

Denizlispor yine mağlup oldu, ama sadece bir haftayı geride bıraktı. Çünkü lider Kayserispor’a kaybetmek dünyanın sonu değildi. Kayserispor kimleri yenmedi ki.. Zaten bu nedenle lider durumdalar ve bu ligde misafirler. Ligin başladığı günden beri herkesin birinci favorisi Kayserispor, diğer takımlar  ikincilik için mücadele veriyorlar.

İşte böyle bir takıma kaybettik ve çok üzülmedik.  Bu maçta alacağımız puan veya puanlar bizim için sürpriz puanlar olacaktı. Manisaspor ve Bucaspor’un kaybettiği bir haftada alacağımız puanlar bizim kurtuluşumuzun başlangıcı olabilirdi. Tesellimiz ise rakiplerimizin de kendi evinde kaybetmeleri oldu. Bu hafta alt sıralar için en karlı takım Altınordu oldu. Alttaki bütün takımların kaybettiği bir haftada alınan bu galibiyet onları ligde bırakabilir.

Aslında maça çok iyi başladık. Bütün takım iki kişilik oynuyordu. Bunun neticesinde Genkov’un mükemmel golüyle öne de geçtik. Hatta arkasında ikinci ve üçüncü golleri de bulabilirdik. Muhammet Himmet’in acemiliği ve Yordanov’un kötü vuruşu farkı artırmamızı engelledi. Eğer ikinci ve üçüncü golleri bulabilseydik sonuç farklı olurdu.

Maçta bütün takım çok iyi başladı. Hele hele Emre Can ve Muhammet Himmet çok daha farklıydılar. Emre Can sakatlanıp oyundan çıkana kadar Nobre sahada yoktu. İnanıyorum ilk golde Emre Can sahada olsaydı o gol olamazdı. Zaten son iki gol maçın sonlarında geldi. Bu oyun ve bu hırsla oynamaya devam edersek düşmeyeceğimize inanıyorum.

Gelelim Denizli BŞB Spor’a.

Onların şampiyonluk gibi bir düşüncelerinin olamadığı dünkü maçtan sonra kesinleşti. Önceki yazılarımda da söylediğim gibi şampiyon olacak bir takım farklı mağlup olmaz. Hatta sahasında puan kaybetmez.

Bizim takım dün kime yenildi? Gelecek yıl BAL liginde oynayacak ligin sonuncu takımına. Hem de bu sezon ikinci kez.

Bence bu sezonun takdir edilmesi gereken takımı Kızılcabölükspor.

Yine deplasmandan puanla döndüler. Bir kasaba takımı olarak bir çok il takımının yapamadığını yapıyorlar.Denizli’yi en iyi şekilde temsil ediyorlar.Yanılmıyorsam on haftadır mağlup olmuyorlar.Önceki hedefleri ligde kalmak idi ama şimdi play off şanslarını zorluyorlar.Eğer play off’a kalırlarsa ben üst lige çıkabileceklerine inanıyorum.

Allah yollarını açık etsin,

Denizli için bu yıl ki yüz akımız Sinpaş Denizli Basket. İçerde veya dışarıda fark etmiyor her maçlarını kazanıyorlar. Şampiyon olmayı hak ediyorlar. Çok büyük bir aksilik olmaz ise de şampiyon olacaklar. Şehrimize farklı bir heyecan getirdiler. Futbol maçlarının neredeyse seyircisiz gibi oynandığı bir sezonda dolu salonda mükemmel bir atmosferde maçlarını oynuyorlar.

Bu hafta yine zorlu bir maç var. Giresun geliyor. Yine müthiş bir maç bizleri bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Sadık   -  Bağlantı 25 Mart 2015, 11:15

sen üzülmemiş olabilirsin ben üzüntüm den kahroldum eğer bu hafta kazansaydık hemen üstümüzdekiler de puan kaybetmişken hem moralman hem de puan olarak iyi durum gelecek o tyakımları strese sokacaktık. Yenilince o şansımız kaçtı yazık oldu

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 24 Mart 2015, 21:42

nasıl üzülmedik anlamsız yazıyorsun.hertürlü malubiyet bizi tüm denizlileri üzer.lütfen.mehmet gençoğlu