REKLAMI GEÇ

DÜŞENİN DOSTU OLMAZ

15 Nisan 2015 Çarşamba

Her hafta sonu olduğu gibi bu haftayı da hüzünlü bir şekilde geçirdik.. Antalyaspor’a sahamızda 2-0 yenilerek  Manisaspor’un  rahat bir nefes almasını sağladık. Fakat  bir gün sonra onlarda G.Antep BŞB’ye sahasında yenilerek bu fırsatı ellerinin tersiyle itmiş oldular. Böylece hem bizim takımımızın hem de Bucasporun umutlarının devam etmesine sebep oldular. Sanki alt taraf şekillendi. Manisaspor, Bucaspor ve Denizlispor’dan ikisi düşecek.  Bu hafta üçü de kendi sahasında ve 2-0’lık sonuçlarla yenildiler.

 

Bir an önce şu ligler bitse de bu  ‘ızdırap’tan kurtulsak. Hiç bu kadar futboldan soğumadı bu şehir. Bu yıl nedense takıma sahip çıkan kimse yok. Takımın bu hallerde olması şehrin ileri gelenlerinin sanki umurunda değil, Sivil toplum örgütlerinin umurunda değil, hatta Denizlispor’u sevenlerin bile umurunda değil gibi görünüyor. Sahada seyirci yok. İki tane taraftar gruplarından  başka seyirci gelmiyor sahaya. Kiminle konuşsam takımdan umudum yok ki diyorlar. İyi de be kardeşim sen gelmezsen  ben  gelmezsem  kim gidecek bu sahaya. Sonuç  bu işte.  Gidiyoruz kör kuyuya. Ama hala umut var ve rakiplerimizde buna yardım ediyorlar. Bu hafta Manisa’nın ve Buca’nın işi çok zor, bu nedenle Elazığ’dan gelecek bir galibiyet bizim kurtuluşumuzun başlangıcı olur.

 

Süper ligden düşerken de çok çabuk geri döneceğimiz konuşuluyordu bu şehirde. Hani nerede? Bırakın geri dönmeyi bir alt lige gidiyoruz. Alt ligde Göztepe’nin kadrosuna bakıyorum bizden çok iyiler ve hala şampiyonuz diyemiyorlar. Bu nedenle hele bir düşmeye gör.

Düşenin dostu olmaz, eğer düşer isek gelecek yıllarda yönetim bile zor bulunur bu takıma.

Burada taraftar gruplarını tebrik etmek istiyorum. Maç boyunca takımımızı desteklediler. Devre arası takım 1-0 mağlup olmasına rağmen takımı tribüne çağırarak moral verdiler. Bizler sizlerin yanındayız dediler ama takım da değişen bir şey yoktu. 84. Dakika da 2. golü yedikten sonra bence onlarda umudunu kestiler ve çok medeni bir şekilde maçın sonuna kadar alkışladılar.

 

Denizli BŞB spor bu hafta deplasmanda patladı. Hadi şimdi yanma Çankırıspor maçlarına. Şimdi bu iki maçı kazanmış olsaydık bile lider Eyüpspor ile aynı puanda olacaktık. Çankırıspor’un toplam 3 galibiyeti var ve  bunların ikisini bizden aldılar. Sanki bu yıl ısrarla biz şampiyon olmayacağız der gibi bir sezon geçiriyorlar. Bekleyip göreceğiz.

Bir diğer takımımız Kızılcabölükspor sahasında grubun lideri Tuzlaspora  yenildi. Tuzlaspor çok iyi bir takım. Zaten en büyük  şampiyonluk adayı. Takımımızın haftalardır yenilgi yüzü görmemesi bizleri umutlandırmıştı ama olmadı. Oynanan oyun bizleri mutlu etti. Sezon başında bu başarıyı belki hiç birimiz beklemiyorduk.

Yönetimiyle, teknik ekibiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla herkesi tebrik etmek gerekir.

Bu sezon gögsümüzü kabartan bir diğer takım Denizli Basket. Yine muhteşem taraftar önünde Akhisarı farklı yendiler. Taraftarı, oyuncusu, teknik ekibi ve yönetimiyle başarı nasıl yakalanırın dersini veriyorlar. Yere düşen bir oyuncuyu kaldırmaya mutlaka bir arkadaşı  koşuyor. Şimdiden play off  garantilendi.Şimdi sıra sezonu lider bitirmekte. Umut ediyoruz ki onu da başaracağız ve gelecek yıl özlemle beklediğimiz yerde olacağız.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Hakan Erken   -  Bağlantı 15 Nisan 2015, 14:28

Allah’ın izniyle Düş-me-ye-ce-ğiz. Unutmayalım; Denizli, DenizliSpor’ludur. Bu işin de hakkında geleceğiz.