REKLAMI GEÇ

GALİBA FİŞİMİZ ÇEKİLDİ

2 Şubat 2016 Salı

Denizlispor’da yaşananları anlayabilen birsi varsa lütfen açıklasın. Burada bir komedi oynanıyor ama bizler buradaki espriyi anlayamıyoruz.

Mevcut başkan ve yönetiminin neden bu kongre kararını aldığını ve neden tekrar aday olduklarını anlayamadık. Eğer amaçları gündem yaratmak ise bunu başardılar, amaçları maddi destek toplamak ise onu bilemiyorum ama amaçları her ne ise Denizlispor’a hizmet etmek olmalıydı.

Kongre kararı alırken biz tıkandık, varsa bir babayiğit hemen teslim edelim demiyorlar mıydı? Çıktı bir babayiğit neden teslim etmiyorsunuz? Demek ki amaç yönetimi teslim etmek değil, başka bir hedef uğruna bu karar alınmış.

Kongrede yönetime talip çıkmaz ve takım kayyuma kalacak pozisyona gelir de, tekrar adayım dersiniz,  talip varken tekrar aday olmanızı anlamış değilim. Madem bu takım mevcut şartlarda yönetilebilecekti de koskoca bir devre arası transfer dönemini neden boş geçirdiniz? Şimdi atını alan Üsküdar’ı  geçti.

Bu tablo son on yıldır hep aynı. Devre arası takımın huzurunu kaçıracak bir olay mutlaka yaşanıyor ve son gün transferleriyle zar zor kümede kalıyoruz…

Bu dönem maalesef son gün transferi bile yapılamadı. Hatta dört futbolcu takımdan ayrıldı. Bütün takımlar güçlerine güç katarken bizim takımımız mevcut kadromuzu bile koruyamadı. Birde sanki suçlu giden oyunculardaymış gibi başkanın açıklaması var. Oyuncular farklı yolu tercih ettiler diye. Burada futbolcular mı suçlu yoksa yönetenler mi? Pardon yönetemeyenler mi?

Transfer yapılmayacak kadar kadromuz iyi ise neden son sıralardayız? Eğer gücümüz bu kadar ise neden transfer yapılmadı?

Aklıma gelen komada olan bu takımın bu yıl fişinin çekildiğidir. Yoksa aklı başında hiçbir yönetici bu şartlarda transfer yapmamayı göze alamazdı. Yönetimin kendi göbeğini kendisinin kesemediğini herkes biliyor. Galiba akıllı abiler böyle istediler.

Açıkcası son yaşanan olaylardan sonra hiç umudum kalmadı. Bir Denizlispor sevdalısı olarak içim yanıyor. Avrupa da ses getirmiş, süper ligde oynadığı dönemde adından çokca söz ettirmiş koca Denizlispor’u ne hale getirdiler. Bizler de kuzu kuzu oynan komediyi seyrediyoruz. Birde bizleri suçluyorlar maça gelmiyorsunuz diye. Son yıllarda yapılan transferlere bir bakın Allah aşkına. Bizim takımdan ayrılan hangi futbolcu tekrar PTT liginde görev yapıyor bir düşünün. Bizden ayrılan futbolcuların büyük bölümü renkli liglerin takımlarına transfer oluyorlar. Hatta bizim takımdan direk 3. Lige giden oyuncular bile var. Kısaca transfer çalışmalarında ne kadar başarılı olduğumuz ortada. işte bu nedenle kongrede ki beltaş işçileri stad daki seyirciden daha fazla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..