REKLAMI GEÇ

GÜZEL OLAN 3 PUANDI

16 Aralık 2014 Salı

 

 

Geçen haftaki yazımda haydi Genkov 5. Golünü de Urfa’ya yaz demiştim. Genkov buna cevabını sahada verdi ve 5. maçında yine boş geçmedi 5. golünü attı. Hatta bana bir sürpriz daha yapıp son dakikalarda 6. golünü bile atabilirdi. Bom boş pozisyonda dağlara taşlara vurdu. Bu vuruşu kendisine yakıştıramadım..

 

Maça gelince hiç zevk vermeyen bir maç oynandı. Haftanın son maçıydı ve diğer sonuçlar bilindiği için her iki takım içinde alınacak 3 puanın önemi büyüktü. Bu nedenle maçı kaybetmemek çok önemliydi.

Özcan hoca yine genç oyuncularla oyuna başladı. Denizlispor için en büyük kazanç bence bu gençlerdi. Onlar artık A takım oyuncusu oldular.Bu takım için müthiş bir olay, çünkü ara transfer dönemi başlamadan biz iki tane iyi transfer yapmış olduk.

 

Eğer bu maçı kaybetseydik ligin dibinde kalıp stresli günler başlayacaktı.Bu 3 puan bizi üstteki takımlardan koparmadı,ve rahat bir nefes almamıza neden oldu..Fakat takımın oynadığı oyun hiçte iç açıcı değildi.Takım çok koşuyor, mücadele ediyor,ama futbol oynamak yerine rakibe futbol oynatmıyor,bundan dolayı da pek yenilmiyor. Bu oyun tarzıyla galip gelmek te çok zor. 5 haftadır Genkov’un bitirici haketleri sayesinde gol bulabiliyoruz. Bu nedenle seyirci zevk almıyor.. Bu takımın en önemli ihtiyaclarından biri de bir oyun taktiğidir. Böyle tesadüflerle bir yere kadar. Dün güzel olan iki şey 3 puan ve kazanılan gençlerdi…..

 

Gelecek hafta Orduspor’a gidiyoruz. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Çünkü Orduspor dört hoca değiştirmiş ve maddi kriz içinde boğulmuş bir takım. Bu maçı kazanırsak ilk yarı için belirlenmiş olan 20 puan hedefine çok yaklaşmış oluruz.İlk yarının sonuna kadar alacağımız diğer puanlar ise ballı kaymak olur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..