REKLAMI GEÇ

İLK YARI YENİ BİTTİ

18 Ocak 2017 Çarşamba

Bu hafta sonu oynanan maçlar ile Ligin ikinci yarısı başladı gibi gözükse de aslında ligin ilk yarısını Göztepe maçı ile bitirdik ve ligi 7. Sırada tamamlamış olduk.

Ligi 7. Sırada bitirmek başarımıdır?

Bence başarıdır, hatta çok büyük başarıdır.

Lig başlamadan önce takımda sadece 4 futbolcu kalmış, takım borç batağı içersinde ve sahipsiz. Yasak var transfer yapılamıyor. O günün şartlarında takım kurulup da ilk maça çıkmaları bile büyük başarıydı bence.

Gelinen noktada herkes artık bu takımdan play-off bekliyor. Görünen o ki bu takım bunu başarabilecek gibi gözüküyor. Yeter ki uyum bozulmasın.

Bu hafta oynamış olduğumuz Göztepe maçı için de yazılacak o kadar güzel şeyler var ki ama bunları uzun uzun yazmayacağım. Kısaca Denizlispor’un nasıl bir takım olduğunu bütün ülkeye göstermiş olduk.Bunu söylememiz yeterli bence..

Esas dikkat çekmek istediğim konu önümüzde ki hafta oynayacak olduğumuz Bandırmaspor maçı. Bu maç çok önem kazandı. Çünkü hem Play-Off şansımızın devam edebilmesi için, hem de yakalamış olduğumuz olumlu havamızı kaybetmemek için bu maçı kazanmamız gerekiyor. En azından kazanamaz isek bile kaybetmemiz gerekli. Oradan gelecek 3 puanın değeri ölçülemez. Öyle tahmin ediyorum rakip bu sezon hiç bir maça bu kadar hazırlanmamıştır. Onlar için de bu maç çok önemli. Hem ligde ki yerlerini belirlemek adına, hem de son haftaların flaş takımı, deplasman fatihi koskoca Denizlispor’u  alt etmek adına çok önem vereceklerini düşünüyorum.

Bizim takım hep böyle maçları kaybetti.

Samsun, Manisa, Ümraniye

Bu maçlarda hep kırılma maçlarıydı ve hepsinde favori takım bizdik, hepsini kaybettik. Bandırmaspor maçı da bunlardan biri. Kağıt üzerinde yine favoriyiz. Bu nedenle çok dikkat etmemiz gereken bir maç.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..