REKLAMI GEÇ

İLK YARININ ARDINDAN

29 Aralık 2015 Salı

Nasıl özlemişiz ligi lider bitirmeyi, şampiyonluk şarkılarını söylemeyi, şampiyonluğa oynayan bir takımın taraftarı olmayı.

Yıllardır ızdırap çekmekten bıktık artık.

Bu yıl da böyle geçiyor maalesef.

 

İlk yarı bitti ve ligin dibindeyiz. Fakat lig başlarken olumlu bir hava ve şampiyonluk hedefleri vardı. Gelişmeler bizleri bu düşünceye itmişti ve çok mutlu olmuştuk, ama yine olmadı. Mehmet hocanın görevi bırakıp da yerine Ali Yalçın hoca geldiğinde, hocam kendini ateşe attı demiştim. Hatta o gün yazdıklarımı hatırlayanlar bilecektir Ali hocayı Denizlispor aşkı yaktı diye yazmıştım. Kalan maçlara bakıldığında lig bitene kadar bir puan almamız bile çok zordu. Gelinen nokta da Ali hoca göreve geldiği günden itibaren sihirli değneğini dokundurdu sanki takıma. Gollerden sonra oyuncuların sevinçlerini Ali hocaya sarılarak kutlamaları zaten her şeyi anlatıyor. Daha fazla bir şey demek istemiyorum, hocaya nazar değdirmeyelim. Sadece maşallah diyelim. Kolay değil altı maç, dokuz puan. Sadece bir maçı kaybetti. O maçta hakikaten iş kazası oldu. Elimizde böyle bir adam varken iki haftayı Arif  Erdem, Tugay Kerimoğlu v.s aşkları yüzünden boş geçirdik.

 

Tebrikler hocam,

Bu şehre son altı haftadır yaşattıkların için,

Tebrikler hocam,

Sana güvenmeyip iki hafta hoca arayanlara  cevabını sahada verdiğin için,

Tebrikler hocam ,tebrikler hocam…..

 

Önümüzde ki hafta transfer dönemi başlıyor. Bura da görev yönetim de artık. Takımın gözle görünen eksikleri var. Bu bölgelere takviyeler yapılmalı, yukarılara oynayan bir takım oluşturulmalı. Takımın attığı yirmi gölün on birini bir futbolcunun atması büyük tehlike. Buna önlem alınmalı. Yaşı geçmiş oyuncuların yerlerine birileri hazırlanmalı.

 

Şehrin ileri gelenleri acilen toplanıp Denizlispor’un rotasını belirlemeliler.

İlkyarı puan tablosuna göre ligin lideri ile aramızda sadece on iki puan fark var. Yani sadece dört maç. Takımların puanları o kadar birbirine yakın ki ne zaman ne olacağı hiç belli değil. Bütün takımların süper lig şansı olduğu gibi, bütün takımların düşme şansı da mevcut. Bu nedenle ikinci yarıyı iyi bir planlama ile çok iyi yerlerde bitirebiliriz. Takımda bu ışık göründü. Yeter ki eksik bölgelere takviyeler yapılsın, hoca ve futbolcular rahat bırakılsın ve en önemlisi de o stad da yeteri kadar seyirci olsun.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Halit Gürel   -  Bağlantı 29 Aralık 2015, 18:28

Tebrikler Ali Hoca kendi kurmadığın kadro ile elinden geleni yaptığın için. İnşallah devre arası istediğin bir kaç futbolcu alınır da ikinci yarı biraz daha ivmeleniriz. Yoksa bu kadro ile sezon sonu gelmez. Recep ya da Leo sakatlansa alternatifi yok

Volkan   -  Bağlantı 29 Aralık 2015, 14:30

Takımımıza kesinlikle kaliteli oyuncular kazandırılmalıdır. Paraya biraz kıyıp, takımda direkt oynayabilecek oyuncular aldığımız zaman Play-Off neden olmasın. Yönetimden nokta atışı transferler bekliyoruz. Şimdiden kolay gelsin…