REKLAMI GEÇ

KARANLIKTA MUM IŞIĞI

24 Şubat 2015 Salı

Karanlık bir hafta sonu yaşadık. Hem de çok karanlıktı.

Simpaş Denizli Basket’ten geldi ilk kara haber. Haftalardır liderliğini sürdürdüğümüz Basketbol 2. Liginde Gelişim Kolejine kaybedilen maç sonucu takımımız 3.sıraya düştü. Böylece son dört maçın üçünü kaybetmiş olduk. Önümüzde ki maç bence yılın maçı olacak. Sakarya Basket bu ligin en dişli takımı. Maalesef bizim takımımızın en formsuz dönemine denk geldi Sakarya maçı. Eğer bu maçı kazanırsak hem rövanşı almış olacağız, hem de liderliğimizi geri alacağız.

 

Ben karanlıkta ki mum ışığını Ankara’da gördüm. Mehmet Altıparmak hocamızın gelişiyle, zaten olumlu bir hava yakalayan Denizlispor, maç başlarken orta sahada yedekler dahil toplanarak birlik beraberlik yemini etmeleri beni umutlandırdı. Maçın İlk tehlikeli atağını da biz yaptık. Takım maç içinde hiç ezilmedi.Başa baş bir mücadele vardı sahada.Hatta üstün olan takım bizdik.Burada Furkan Şeker’den de bahsetmeden geçmeyeceğim. Tonia Tisdell’e maç boyunca adım attırmadı. Sadece bir kere çalım yedi ve geride kaldı o pozisyonda da kaleci Kazım görevini yaptı ve müthiş kurtardı.

İnanıyorum ki bu takım ligi çok iyi yerde bitirecek.

 

Yanıyorum yanıyorum da son dakika Yordanov’un bomboş kaleye kaçırdığı gole yanıyorum. O gol olsaydı tadından yenmezdi. Muhammet Himmet sağdan o kadar güzel girdi ceza sahasına, çokta güzel verdi pasını ama Yordanov boş kale yerine zor olanı başardı ve  topu dışarı attı. Eğer o gol olsaydı takım sadece 3 puan değil çok daha önemli şeyler kazanacaktı. Aslında Ankara da Osmanlıspor’dan alınan bir puan  da çok önemli.Hele hele bu bir puan 5 hafta sonra ve Mehmet Hocanın ilk maçında olması altın değerinde ..Maçtan önce Ankara’dan bir puan verelim deseler maçı oynamadan kabul ederdik.

 

Neyse biz önümüze bakalım. Gelecek hafta yine deplasman ve Giresunspor. Bu maçı kaybetmez isek kurtuluş savaşını başlatmış oluruz. Kümede kalma adına çok önemli bir virajı da hasarsız geçmiş oluruz. Sabırsızlıkla bu maçı bekliyorum.

 

Karanlık hafta da diğer iki takımımız olan Denizli BŞB Spor Yeni Diyarbakırspor karşısında en ağır yenilgisini aldı. 3-0 beklemediğim bir sonuçtu.Bu sonuç bizim şampiyonluğumuzu biraz zora soktu.

Diğer temsilcimiz Kızılcabölükspor da  sahasında Zonguldak Kömürspor ile berabere kaldı.

Kısaca bu hafta sonunda bizim için kara bir tablo vardı, ama gelecek haftadan çok umutluyum. İçimde ki ses çok güzel bir hafta sonu geçireceğimizi söylüyor. Bütün takımlarımızdan galibiyet bekliyorum.

 

Haydi Denizli haydi Horozlar hep beraber…….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ALİ BÜLBÜL   -  Bağlantı 24 Şubat 2015, 11:22

İnşallah giresun maçıyla çıkışa geçeceğiz tek temennimiz 3 puanı almak.

ahmetalbaş   -  Bağlantı 24 Şubat 2015, 11:14

YAPAMAYAN BİR TAKIM İZLEMEYE BAŞLADIK HATTA OYUNCULAR ARASINDAKİ SİTEMLİ,SİTEMLİ HAREKET VE DİYOLOKLAR BİRDE YABANCILARIN OYUNA AĞIRLIĞINA KOYMAMALARI TAKIMDAKİ DÜŞÜŞÜN ÖNÜNE GEÇEMEMİŞ OLDULAR İNŞALLAH BU HAFTA GALİP GELİRİZ ZOR AMA ÜMİDİMİZ DİYELİM

ahmetalbaş   -  Bağlantı 24 Şubat 2015, 11:09

BU HAFTA Kİ SİNPAŞ DENİZLİ BASKET SAKARYA MAÇINDAN ÜMİDİNİZ VAR MI ? BİR İZLEYİCİ OLARAK BENİM ÜMİDİM YOK ÇÜNKÜ HAFTALAR ÖNCE DÜŞÜŞ BAŞLAMIŞTI İZMİR SKOR MAÇIYLA 75-71 MAÇTAN BERİ TAKIMDA DÜŞÜŞ GÖZÜKMÜŞTÜ O GÜNKÜ DÜŞÜŞ HALA DEVAM EDİYOR İKİ PAS DAHİ