REKLAMI GEÇ

MÜCADELE UMUTTUR

17 Mart 2015 Salı

Mehmet Hocanın gelişiyle oluşan olumlu hava geçen hafta Alanyaspor yenilgisi ile benim gibi birçok kişinin umudunu yitirmesine sebep olmuştu. Çünkü tek rakibimiz Manisaspor kalmıştı ve  onlar ile de 5 puan fark vardı. Sonraki maçlarımız da  formda bir Bolu deplasmanı ve içerde lider Kayserispor ile idi. Zaten bu iki maçı kaybettiğimiz de psikolojik olarak küme düşmüş olacaktık. Ama bu hafta ilk deplasman galibiyetimizi Bolu’dan aldık.  Dünde haftanın son maçında Karşıyaka Manisasporu 3-0 gibi farklı bir skorla geçmesi bize ikinci bir bayram havası yaşattı.

Gelecek hafta lider Kayserispor geliyor. Bu haftaki galibiyeti lideri yenerek taçlandırmamız gerekiyor. Bu maç sadece Denizlispor ve Kayserisporu ilgilendirmeyecek. Birçok şehrin gözü kulağı bu maçta olacak. Ligin dibini ve tepesini çok ilgilendiren bir maç olacak. Bu maçta alacağımız bir galibiyet çok şeyi değiştirir. Hele hele Denizlispor için müthiş olur. Bu hafta rakiplerimizin maçlarının da çok zor olduğunu düşünürsek bir anda  puanlarımızı eşitleme şansına kavuşmuş oluruz. Böyle bir durumda bizim takımımızın güveni gelir, rakip takımları ise stres basar ki o zaman her şey tersine dönebilir. Buna en çok inanan kişi ise Mehmet Altıparmak. Mehmet hocam çok umutlu ve bence güven veren bir kişi. Bizlere vermiş olduğu o güveni oyuncularına da verdiğini düşünüyorum. Her maçta bunu gözleyebiliyorum. Keşke ikinci yarıya hocamızla başlamış olsaydık bu günleri yaşamazdık diye düşünüyorum.

Başarmak için çok çalışmak ve inanmak gerekir. Bu lig de herkes herkesi yenebilir diye boşuna demiyorlar. Bizde bütün maçları kazanmak için oynayacağız. Umudumuzu yitirmeyeceğiz.

Mücadele Umuttur. O halde mücadeleye devam..

 

Bu hafta Denizli BŞB Spor ve Kızılcabölüksporumuzun maçları yoktu. Onlar  haftanın maçlarını bugün oynayacaklar. Her iki takımımızdan da galibiyet bekliyorum.

 

Diğer bir temsilcimiz Denizli Basket takımı da  her hafta olduğu gibi yine galip geldi. Dolu tribünler önünde mükemmel bir oyun ve mükemmel bir sonuç.

Yolunuz açık olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..