REKLAMI GEÇ

NİHAYET BEKLENEN OLDU

15 Ocak 2015 Perşembe

Nihayet beklenen oldu ve Özcan Bizati  dönemi sona erdi. Son yıllar da bu kadar desteklenen ve sabredilen bir hoca olmamıştı. Ama gerek taraftarlar, gerekse basınla bir türlü yıldızı barışmayan hoca Denizlispor’un önünü açmak için istifa etti.

Zaten geçmiş dönemlerde göstermiş olduğu başarıyı da bu yıl gösterememişti.

Önceki yazılarımda belirtmiş olduğum gibi, takım oynamak yerine, rakibi oynatmamayı düşünen bir oyun anlayışı ile mücadele ediyor, taraftar da maçlardan zevk almıyordu.

Yeni hocamız Engin İpekoğlu oldu.

Takımımız ve şehrimize hayırlı olsun.

Engin hoca Ptt 1. ligi bilen,  değişik takımlarda çalışmış bir hoca ama geçmişte pek başarısı yok.

Belki de artık daha olgunlaşmış, ligi tanımış, tecrübe kazanmıştır. Umut ediyor ve istiyorum ki başarılı olsun. Şimdi bizlere düşen görev takımımıza ve hocamıza sahip çıkmaktır. Nasıl ki bütün Denizli halkı mevcut yönetimin arkasında duruyorsa şimdi yeni hocamızın da arkasında durmalıdır.

Tabii yeni hoca demek yeni transferler demektir. Bu saatten sonra yüksek maliyetli oyunculardan kaçınmak lazım. 17 puanla düşme hattında sayılırız.  Acilen  bu sıralamadan kurtulmak gerekir.

Bizim bu yıl ki hedefimiz ligde kalmak olmalı.  İkinci yarı çok sıkıntılı maçlar izleyeceğiz. Görünen köy kılavuz istemez. Çünkü malzeme belli… İnşallah yeni hocamız ve futbolcu kardeşlerimiz beni yanıltırlar. Orduspor ve Bucaspor hariç bütün takımlar harıl harıl takviye yapıyor. Engin hoca ilk açıklamalarında devre arası takviyelerine sıcak bakmıyorum dese de mutlaka takıma transfer şart. Bir oyun kurucu, takımı yönlendirecek orta saha, bir de forvet almak gerekir. Yeni hocamızın bazı oyuncuları farklı mevkilerde deneyip görmek istiyorum demesi biraz beni korkuttu.

Deneme yanılma yapacak vaktimiz yok hocam..

Allah sakatlık vermesin, yolunuz açık olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 15 Ocak 2015, 11:09

TEKNİKDİREKTÖR DEĞİŞTİRMEYE GEREK VAR MIYDI BİZ TARAFTARLARCA GEREK YOKTU ÇÜNKÜ GELEN VEYA GETİRİLEN HOCA ÇOK,ÇOK FARKLI BİRİSİ DEĞİL BÖYLE BİRİSİ GELEÇEKTİ NEDEN KENDİ EVLADIMIZ SAYIN.ALİ YALÇIN GETİRİLMEDİ GELEN HOCA DENİZLİSPORUMUZA BEDEVAYA MI