REKLAMI GEÇ

ÖZLEMİŞTİK

7 Aralık 2016 Çarşamba

Deplasman galibiyetinden sonra sahamızda on haftadır maç kazanamayan Manisasporile yapılacak olan maç çantada keklik gibi görünüyordu.

Hatta şehrin ileri gelenlerinin takımı ziyaret etmeleri ve alınacak galibiyete prim sözü vermeleri, takımın esnafı ziyaret ederek Çınar Meydanı’na kadar yürüyüş yapmaları,taraftarın sosyal medya aracılığı ile kendi aralarında stadı doldurma adına çağrı yapmaları hakikaten özlediğimiz şeylerdi..

Bütün bu gelişmeler Manisa maçının sonucu için kimse de şüphe bırakmamıştı. Hatta Ali Hoca da ne kadar gaza geldi ise, “Bu maçı kazanamazsak sezon sonuna kadar para almam” gibi bir hataya bile düştü. Fakat maç hiç de beklenildiği gibi olmadı. Her zaman ki gibi ligin son sıralarında ki takımlara hem de sahamızda yenilme hastalığımız tuttu ve mağlup olduk.

Bu maçın tek telafisi Elazığ’dan 3 puanla dönmemiz olacaktı. Oradaki hoca değişikliliği ise şanssızlığımız idi. Elazığspor ligin dişli takımlarından biri olması da umudumuzu kıran sebeplerdendi.

Maça çok dengeli başladık. Savunmayı çok iyi yaptık ve hızlı çıkışlar ile gol pozisyonlarına da girdik. Maçın sonucunun 3-0 bitmiş olması Elazığspor için şans oldu. Bu maç çok farklı bitebilirdi. Deplasmanı bırakalım kendi sahamızda bile böyle maçları özlemiştik. Galip olduğumuz maçların bile son dakikalarını stresli bitiriyorduk. Nihayet rahat bir maç izlemiş olduk.

Son yıllarda kendimizi o kadar şartlamışızki aklımız hala düşme hattında. Play-off ile aramızda 4 puan olmasına rağmen hala play off demeye dilimiz varmıyor. Şu takım devre arasında yapılacak bir- iki transfer ile çok rahat play-off oynayabilir.

Yine bu hafta çok kritik bir Ümraniyespor maçı var. Takımın yönünü belirleyecek bir maç. Onlarda son haftalarda hoca değişikliği ile çıkış içindeler. Fakat şartlar ne olursa olsun bu maçtan 3 puan almamız gerekiyor. Gelinen nokta da sezonun maçı denilebilir.

Bu nedenle başta futbolcular ve teknik ekip olmak üzere herkes üzerine düşeni yapmalı ve yönümüzün üst taraf olduğunu göstermeliyiz.

Rengimiz için, şehrimiz için statta buluşalım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..