REKLAMI GEÇ

ÖZÜR BORCUMUZ VAR

25 Ekim 2017 Çarşamba

Reha hoca ile anlaşıldığında sosyal medyada birçok yorumlar yapıldı. Hatta bu isimde bir hoca mı var diyenler bile vardı. Bir önceki yazımda bu konuya tepki vermiştim.

Son üç hafta ve 7 puan. Galiba hocaya bir özür borcumuz var.

Son Adana Demirspor maçında çok da iyi bir oyun oynayamadık. Bu maçta biraz da şansımız ile maçı kazandık, fakat gol yemememiz ve böyle bir haftada maçı kazanmamız takım ve taraftar psikolojisi adına iyi oldu.

Bu hafta oynayacağımız Büyükşehir Erzurumspor maçı çok daha önemli hale geldi. Hem şuan ki rakiplerimizden biri ile oynayacak olmamız, hem de yenilmemek alışkanlığımızın devam edebilmesi açısından bu maçı kaybetmememiz gerekiyor. Hatta oradan bir galibiyet ile döner isek ballı kaymak olur. Fakat çok zor geçecek bir maç. Çünkü gecen hafta Eskişehirspor’a kaybettikleri maçın özrünü dolu tribünler önünde kazanarak bu hafta dilemek isteyeceklerdir.

Puan durumuna baktığımız da bütün takımlar için her şey eşit görünüyor. Her an her şeyin değişebileceği bir sezon yaşıyoruz. İlk dört haftayı kayıpsız geçen bir Rizespor’un durumu ortada ve hoca değişimine gitmek zorunda kaldılar. Keza bizim takımımızın durumu da tam tersi. 1 puan ile son sırada iken son üç maçta 7 puan ve neredeyse orta sıradaki takımlar ile puanımız eşitlendi. Devre arasında yapılacak olan nokta transferler ile bu yıl play-off çok uzak gözükmüyor. Yeter ki  bu şehir buna inansın. Son 10 yıldır bu şehir bu takımdan iyice soğuduğu için her yapılan iyi şeye bile inancı kalmadı. Bu nedenle herkes olaya iyi tarafından bakamaz hale geldi.

Devre arası yapılacak transferlerin seçimi hususunda hocanın mevcut futbolcuları tanıması açısından da önümüzde ki maçlar çok önemli.

Bence bu yıl iyi şeyler yapılıyor. Transfer yasağı da kalktığına göre o yıl, bu yıl neden olmasın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..