REKLAMI GEÇ

PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK?

11 Kasım 2015 Çarşamba

Mehmet hoca ile sezona başlamak en büyük şansımız idi. Çünkü şehri tanıyan, futbolcuları tanıyan ve bir önceki sezon takımı ligde bırakan da oydu. İstediği oyuncuları takımda tutup, üzerine istediği oyuncuları da transfer ettirmesi bu yıl başarılı bir yıl geçireceğimizin habercisi gibiydi. Lige 2-0 lık Alanyaspor galibiyeti ile başlamak ise bizlerin bir anda şampiyonluk türküleri söylememize sebep oldu.

Maalesef ilerleyen haftalarda durumun öyle olmadığı görüldü. Ben Mehmet hocanın başarısız olduğuna inanmıyorum. Mehmet hocanın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını düşünüyorum. Ama takım içersinde o kadar büyük sorunlar var ki burada başarılı olmanın imkanı yok. Mehmet hoca da aileden birisi gibi hiçbir sorunu dışarıya yansıtmadı. Ama hocanın ayrılma vakti geldi de geçmişti bile. Çünkü onun takımın başında kalması, hem kendine hem de Denizlispor’a zarar veriyordu. Keşke 1-2 hafta önce bıraksaydı. Ama oda iyi niyetle acaba toparlayabilir miyim diye bekledi.

Beklenen oldu ve ilk deprem sabah saatlerinde kaleci antrenörü Haluk Kaplan’dan geldi. Onun istifasıyla bazı şeyler gün yüzüne vurdu ki öğleden sonra Mehmet hoca ve diğer teknik ekip de görevden ayrıldı.

Yolun açık olsun hocam.

Peki şimdi ne olacak?

Olacak belli.

Ya tecrübesiz birini bulacaklar, ya da bildiğimiz, tanıdığımız, daha önce takımda görev yapmış ve gitsin diye dualar ettiğimiz hocalardan birini getirecekler. Takımın son beş yıllık geçmişine bakıldığında da aklı başında bir hoca gelmez. Geliyorsa zaten hoca da bir sorun var demektir. Çünkü bizim takımda başarılı olma şansı yok. Bu yüzden takım bulamayan, üç kuruş da buradan kazanayım derdinde olan hocalardan biri gelecek. Başarı onlar için ikinci planda.

Bakın Malatyaspor’a,  İrfan Buz göreve geldi,Urfa’dan 3 puanla döndü. Giresunspor da Erkan Sözeri göreve başladı Adanademirspor’dan 3 puanla döndü. Alanya da Hüseyin Kalpar’ın son dört maçtır yaptıkları ortada. Hoca değişikliği yapılacaksa böyle bir hoca ile anlaşılmalı.

Yoksa Güvenç Kurtar,Özcan Bizati, Engin İpekoğlu,Serhat Güller,Serdar Dayat gibi hocalar  boştalar. İstenirse hemen yarın buradalar. Gelmeleri için bir telefon yeter.

Fakat bu şehir yıllardır bu hocalar yüzünden takımdan soğudu.

Önümüzde ki milli maç arası yeni gelecek hoca için çok büyük şans. Bu nedenle yönetimin elini çabuk tutması ve yeni hocayı biran önce bulması gerekiyor.

Hadi hayırlısı..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ALİ BÜLBÜL   -  Bağlantı 11 Kasım 2015, 11:02

Denizli spor hedefini iyi belirlemeli ve amacı ve hedefi olan iyi hoca ile çalışmalıki başarılı olsun son iki üçyıldır büyük hedefleri olan teknikdirektör gelmedi başrısızlığın büyük nedeni bu