REKLAMI GEÇ

SABIRLI OLMAK LAZIM

15 Ağustos 2018 Çarşamba

Rahat bir sezon geçirmeyeli uzun yıllar oldu.

Gerek yönetim, gerek taraftarlar, gerekse şehrin ileri gelenleri bu sezon farklı hazırlıklar yaptılar.

Fakat bu arada başka bir tehlike gözlüyorum. Sanki şampiyonluğun ilk adayı bizim takımız gibi bir algı oluştu halk arasında. Bunun sebebi transfer döneminde ki açıklamalar ve yapılan transferler. Bence de iyi oyuncular alındı. Ama yeni bir hoca ile yeni bir takım oluşturuldu. Bunların uyum sorunu hala aşılmadı. Takım içersinde arkadaşlık bağı hala oluşturulamadı. Bunları unutmamak lazım. Sabırlı olmak gerekiyor. Zaten bunlarda kolay şeyler değil.Bir yenilgi ile çatlak sesler çıkmamalı.Gerek hocaya gerekse futbolculara destek çok önemli..

Yapılan transferler ve uzun bir aradan sonra ligin yeniden başlayacak olması şehirde farklı bir hazırlık yapılmasına sebep oldu.  İlk maçı olması dolayısıyla Gazi şehir Gaziantep maçına ilgi ve alaka yoğundu. Taraftar statta yerini aldı. Görevini de en iyi şekilde yerine getirdiğine inanıyorum. Maçın bitiş düdüğüne kadar hemen hemen hiç susmadan desteklediler.

Gazişehir takımı ve yine gelecek hafta ki rakibimiz Adanademirspor,  bu yıl en fazla ve kaliteli transfer yapan takımlardı. Şansımıza ilk iki maçta da bu takımlar rakiplerimiz oldular. Belki bu bir şanstı fakat ilk maçta bu şansımızı kullanamadık.

Takımın oynadığı oyun herkes gibi beni de tatmin etti. Rakip, ligin en dişli rakibiydi. Böyle bir rakibe bu kadar baskı kurmak kolay değildi. Hele hele ilk beş dakikada Mehmet Akyüz’ün kaçırdığı pozisyon gol olsaydı durum çok farklı olurdu. Bu gol sadece takımı değil Mehmet Akyüz’ü de çok farklı etkilerdi. Mehmet bu maçta çok şansız idi. Bir pozisyonda da arkadan gelen çok güzel bir pas ayağına çarptı. O topu önüne alabilseydi direk kaleye inerdi. Geçen sezon öyle gollerini hatırlıyoruz.

Ama Recep,Asiati ve Ziya da  beklediğim hırsı göremedim. Bu oyuncular normal şartlarda hepsi ayrı ayrı birer takım. Ama istenen verim alınamadı. İlk maç ve kamp yorgunluğu kabul edelim. Gerektiğinde her maçın kazanılmasını sağlayabilecek yıldızlarımız. Biz onlardan bunu bekliyoruz.

Özetle bu yıl rahat bir sezon geçireceğimizi ve ilk iki olmasa bile play-off oynayacağımızı düşünüyorum.

Bizlere düşen görev takıma inanalım ve desteğimizi sürdürelim. Bu takım bizi mahçup etmeyecektir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..