REKLAMI GEÇ

SADECE İNANIN

27 Nisan 2015 Pazartesi

Sahamızda uzun zaman olmuştu maç kazanmayalı. Nihayet bu hasretimiz Karşıyaka maçı ile son buldu. Özlemişiz sahamızda maç kazanmayı.

Bizim ligde kalabilmemizin birinci şartı Karşıyaka’dan üç puan almamız gerekiyordu. Burada kaybedeceğimiz puan veya puanlar sonumuz olurdu. Kurtulmak için şanslı konumdayız şimdi.  Artık sahamızda oynayacağımız Manisapor ve Orduspor maçlarında fire vermememiz lazım. Mutlaka ve mutlaka dışarıdan da puanlarla dönmemiz gerekiyor. Denizlispor’un Karşıyaka maçında oynadığı oyunu tekrarlaması durumunda biz çok rahat ligde kalırız. Tek şart buna futbolcular ve camia inansınlar. Benin içimden geçen, düşündüklerim olacak ve Denizlispor bu ligde kalacak.

Bu maç,  2-0 değil daha da farklı bitebilirdi.  Bir çok gol fırsatını cömertçe harcadık. Hele hele son dakikalarda kaçırdığımız bir gol var ki çok üzüldüm. Keşke 3-0 olsaydı. Takımın kendine güveninin gelmesi için atılacak her golün çok büyük önemi vardı.

Bazılarının dediği gibi Karşıyaka ligi bitirmiş görüntüde olduğu için bu maçı rahat kazanmadık. Bence Denizlispor bu yılın en iyi futbolunu oynadı ve hakkıyla kazandı. Madem böyle oynayabiliyoruz da bugüne kadar nerelerdeydik Allah aşkına. Galiba bu  ızdırabı yaşamak bizim kaderimiz.

Şimdi önümüzde bir Ş.Urfaspor maçı var ki, ateşten gömlek. Her iki takımın için de çok önemli. Bu hafta aldıkları mağlubiyet  onları  play off dışında  bıraktı. Bu nedenle bizim maç onlar için  var olma maçı. Mutlaka kazanmak isteyecekler. Bu durumu avantaja çevirebiliriz. Akıllı bir oyunla galip bile dönebiliriz.

Sadece inanalım yeter.

Diğer bir sevincimiz Denizli Basket’ten geldi. En büyük rakibini deplasmanda müthiş bir geri dönüşle devirdiler. İlk üç periyotu  maçı geriden gelip, son periyotta müthiş bir oyunla kazandılar. Burada Osiris Eldridge  ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Belki de kariyer rekoru kırdı ve 38 sayı attı. Yani maçı tek başına kazandı denilebilir. Önünüzde ki maç ta  çok önemli. Best Balıkesir de iddialı bir takım ve rakiplerimizden biri.

Yolunuz açık olsun…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..