REKLAMI GEÇ

SON DAKİKA GOLLERİ

5 Nisan 2017 Çarşamba

Altınordu maçında bir kere daha gördük ki bizim takım 90 dakika oynamasını bilmiyor. Daha önce ki yazılarımda da bu konuyu dile getirmiştim. Birileri bu takım oyuncularına maçın 90 dakika oynandığını ve hakem düdüğü çalmadan maçın bitmediğini anlatmalı.

Sezon başından beri puan kayıplarına bakacak olursak birçoğunun son saniye golleri ile kaybedilmiş puanlar olduğu görülür.  Bu son dakika kaybedilen puanları kaybetmediğimizi düşünürsek mutlaka Play-Off grubundaydık.

Sanki ligde kaldığımız garanti gibi davranıyoruz. Fakat unutulmasın ki alt taraftaki takımlar ile aramızda öyle afaki puan farkımızda yok. Umulmadık bir anda kendimizi ateş çemberi içersinde bulabiliriz.

Geçmiş yıllara göre bu yıl biraz daha stressiz bir yıl geçiriyoruz. İşte bizleri aldatan nokta bu. Puan durumuna baktığımız da düşme adaylarından biri değilmişiz gibi görünüyor. İki-üç maç üst üste kaybettiğimiz anda ateş çemberinin ortasında kaldığımızı görürüz. Bu nedenle bir puan bile çok önemli.

Son haftalarda oyuncularda bir isteksizlik görünüyor. Sanki ligin son haftası gibi davranıyorlar. Son Altınordu maçında maç 1-1 iken bir pozisyonda rakip oyuncu topu tutmak için yırtınıyor, bizimkinin umurunda değil. Zaten rakip arkadan gelip topu da aldı.

Bu haftadan sonra Denizlide futbol sezonu sanki bitti.

Çünkü, Denizlispor daki durum ortada, Denizli Akademi zaten küme düştü. Koca bir takım yok oluyor ve kimsenin umurunda da değil. Zorla bir takımı yok ettik. Kızılcabölükspor ise play-off umudunu kaybedince zevk vermez oldu. Onlarda tatile çıktılar. Hatta hatta Bal ligi ve süper amatör ligindeki takımlarımızın bile durumları netleştiği için Denizlide futbol sezonu erken kapandı denilebilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..