REKLAMI GEÇ

TAKIMA SAHİP ÇIKMAK HERKESİN GÖREVİ

8 Ocak 2015 Perşembe

Sezonun ilk yarısını acısıyla tatlısıyla bitirdik. Denizlispor’a herkes sahip çıkmak zorunda,herkes bu takım için elini taşın altına sokmak zorundadır.. Denizlispor bir tanedir ve tüm Denizli’nindir. Kimsenin tapulu malı değildir.

Geçmişte bu takımın çok güzel  günleri  olduğu gibi, çok sıkıntılı dönemleri de olmuştur.

 

Şampiyonluğa gidilen sezonlar olduğu gibi, kümede kalmayı son haftada, hatta son maçın son dakikalarında garantilediğimiz zamanlarda olmuştur.

Geçmişte pek çok hatalar yapılmıştır. Yanlış transferler, yanlış teknik heyetler……..

 

Ancak, hepsi  geride kaldı artık. Geçmişte yapılan hataların, gelecekte yenilenmemesi için her yapılan yanlıştan ders  alınması gerekmektedir..

Tüm bu gerçeklerle bu günlere  kadar  gelindi.

Denizlispor için hemen herkesin dile getirdiği bir husus vardır. Bu takıma kalıcı gelirler kazandırılmalı diye.

Futbolu biraz bilen, bu işin içinde birazcık yer alan herkesin ortak kanaatidir bu gerçek.

Ama bu hep söylenir de ,hiçbir zaman uygulanmaz.

Şimdi durum biraz değişti gibi. Mevcut yönetim göreve geldikleri günden şu ana kadar ortaya koydukları  anlayış ile umut veriyor..Henüz sportif başarı kısmını göremesek de,kulübün yönetim şekline baktığımızda geçmişe oranla büyük farklılıklar yaşandığını söyleyebiliriz. En azından şehrin ileri gelenlerinin desteğini aldılar. Durum böyle olunca da  geçmişe ait borçları  yavaş yavaş ödemeye başladılar..Takımın imajını  kurtarmaya çalışıyorlar.

Eğer böyle devam ederse  güzel günler uzak görünmüyor……

Herkes biliyor ve kabul ediyor ki,

Başka DENİZLİ de yok, DENİZLİSPOR da

Sahip çıkmak ise hepimizin görevi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 8 Ocak 2015, 21:22

Siyasiler ve akiller Özcan Bizati inadından artık vazgeçsin.Özcan Hoca bu memleketin çocuğudur.Başarılı olmasını,uzun süreler DENİZLİSPOR’umuzun başında görev yapmasını elbette ki isteriz ama olmuyor.Başarı yakalayamadı.İstifa da bir hizmettir…

ahmet albaş   -  Bağlantı 8 Ocak 2015, 19:13

BU YÖNETİM ELİNDEN NE GELİYORSA YAPIYORLAR AMA BİR YERE KADAR TAKIMIN GİDİŞATI HİÇ DE İYİ DEĞİL YILLARIN ANKARA GÜCÜSÜ GİBİ OLMAYALIM BORÇLARI ÖDÜYORUZ DİYEREK TAKIM YAVAŞ,YAVAŞ DÜŞME POTASINA YAKLAŞIYOR YANGININ DUMANI TÜTMEYE BAŞLADI DİKKKKKATTTTTT