REKLAMI GEÇ

TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ

20 Aralık 2017 Çarşamba

Sezon başında yaşanan transfer yasağı nedeni ile mevcut kadrodaki oyunculara muhtaç kalınmıştı. Durum böyle olunca fırsatı iyi değerlendiren futbolcular hayatları boyunca imzalayamayacakları sözleşmelere imza attılar. Hatta sözleşmesi devam edenler bile ekstra zam istediler. Yönetim çaresizlik içinde mecburiyetten oyuncuların bu isteklerini onaylamak zorunda kaldı. Oyuncuların aldıkları bu paralar bizleri hiç ilgilendirmiyor. Bizleri ilgilendiren tarafı sahada yapılan mücadele.

Ligin bitimine bir hafta kala gelinen durum ortada.

Hiç kimse hiç bir şeyden memnun değil.Taraftar futbolcudan, futbolcu hocadan, hoca içinde bulunulan ortamdan….

Kısaca kötü günler geçiriyoruz.

Yöneticilerin ve hocanın transfer ile ilgili yaptıkları açıklamaların zamansız oluşu, bazı şeyleri bizlerin daha net görmemizi sağladılar.

Yani takke düştü kel göründü.

Son Samsunspor maçının kazanılması gerekiyordu. Bazı oyuncuların inceden inceye takımı protesto etmeleri maçı kazanamamızı sağladı. Önümüzde herkesin yendiği G.Antepspor maçı var diye avunmaya çalıştık. Bu kaybı oradan alınacak bir galibiyet ile telafi ederiz diye düşündük. Fakat G.Antepspor maçını da kazanamadık. Bu maç istenirse farklı skor ile bitebilirdi. Farklı hesap peşinde koşan bazı uyanıklar yüzünden bu maçı da kaçırdık. Girilen her pozisyonda arkadaşının arkasına atılan paslar, uzaktan çekilen şutlar maçı istemediğimizin göstergesi idi. Hatta bu hatalar bize maçı kaybettirebilirdi. Karşımızda çok genç ve tecrübesiz bir oyuncu grubu olduğu için gol yemedik.

Kazanılması şart olan böyle bir maçta direkten dışarı çıkan bir pozisyonda futbolcu zerre üzüntü duymuyorsa ve zerre tepki vermiyorsa bu takım bitmiş demektir. Zaten gol olsun diye de vurmamıştı. Gol olsaydı belki arkadaşları ona kızacaklardı. Koca bir camia can derdindeyken bizimkiler kart görme derdine düştüler. Bu hafta oynanacak maçta takımın yarısı kart cezalısı durumunda. Bu saatten sonra taraftarın gönlünde taht kurmuş böyle oyuncuların da artık bu takımda yeri yok.

Yönetim gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum. Yapmalıdır da. Devre arasında büyük bir değişim olacaktır. Göreceksiniz bu oyuncuların çok büyük bölümü bir daha Ptt 1.ligde forma giyemeyeceklerdir. Bunlar renkli grupların oyuncuları.

Bekleyip göreceğiz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..