REKLAMI GEÇ

UMUDUMUZU YİTİRDİK

7 Nisan 2015 Salı

Denizlispor deplasmanda Adanaspor’a yenilerek ligde kalma umutlarını iyice azalttı

Beraberliğin bile işimizi zora sokacağı bir haftayı maalesef mağlubiyet ile kapattık. Üstelik en büyük rakiplerimiz Bucaspor ve Manisaspor’un maçlarının sonuçlarını bile bile kaybettik. Bu maçı kaybettiğimiz için çok üzüldük ama beni asıl kahreden durum ise oyuncularımızın bu kadar ruhsuz oynamaları idi. Sahada yürekten oynayan bir tane oyuncu göremedim. Sanki ununu elemiş de eleğini asmış  bir görüntüde idiler. Görünen o ki  küme düşecek takım Denizlispor değil de Adanaspordu. Bizimkiler ise lig bitiminde bir hazırlık maçı oynuyormuş gibiydiler. Maç bitse de evlerimize gitsek diye düşünüyorlardı.

Hiç bu kadar umutsuz olmamıştım . Hele hele kaleci Kazım’ın ilk penaltıyı kurtardıktan sonra takımın ateşleneceğini düşünürken tam tersine hazırlık maçı oynuyormuş gibi oyunu önemsememelerini görünce bütün umudumu yitirdim. Bizim durumuzda ki bir takımın  1-0 geriye düştükten sonra  rakibe sahayı dar etmesi gerekiyordu. Ha 1-0, ha 5-0 ne fark eder ki. Ama  nerede öyle oyuncu grubu. Hala lay lay lom.

İçerde bu kadar tecrübeli adam varken bir tanesi çıkıp ta haydi arkadaşlar bari kendi kariyerimiz, kendi geleceğimiz için oynayalım demez mi?  Gerçi söylemeye gerek var mı?

Bu maçta oynanan oyunu gördükten sonra bu oyuncular ile bir alt ligde oynasak da düşmemek için oynarız.

Çok uzun yıllardır Denizlispor’un maçlarını izlerim ama ben böyle bir sezon hatırlamıyorum. Bu takımın şampiyon olduğu sezonları da hatırlıyorum, küme düşüşlerine de şahit oldum. Bu sezon başka. Eskiden en azından kurtulma ruhu vardı. Şimdi o yok. En büyük eksiklikte bu bence.

Bu sezon 3. hocayla devam ediyoruz ve değişen bir şey yoksa sorunu başka yerlerde aramak lazım.  Engin hoca hata idi belki ama Mehmet hocadan çok umutluydum. Maalesef onunda elinden bir şey gelmiyor. Golden sonra kameralar bir ara Mehmet hocayı gösterdi. Adam kahroluyor ama elindeki malzeme bu. Ottan kebap olmuyor işte.

Mehmet hocadan küme düştük bu oyuncularla bu kadar oluyor demesini beklemiyorum. Yerinde olsam bende demezdim. Fakat sonuç belli oldu gibi. En büyük rakibin Manisaspor gidip Orduya 6 tane atıyor, sen gidip aynı takıma yeniliyorsun. Ligde ne kadar küme düşmeye oynayan takım varsa içerde- dışarıda çok cömert davranıp hemen hepsine  bol bol puan dağıtıyorsun. O zaman sonucuna da katlanacaksın.

Bu saatten sonra kurtulmamız çok zor görünüyor. Önümüzdeki hafta Antalyaspor geliyor. Antalyaspor için bizim maç hayati bir maç. Eğer bize puan kaptırırlar ise   play off şanslarını da zora sokmuş olurlar. Bu nedenle mutlak galibiyet için gelecekler. Eğer bizde galip gelemez isek azalan ümitlerimiz bitecek. Gerçi biz kimi yendik ki Antalyaspor’u yenelim. Umudumuzu yitirdik.

Vay be koskoca Denizlispor.Kimleri Avrupa kupalarından elemedi ki…. Bir hatıra olarak kaldı anılarımızda. Ersen Martinleri, Mustafa Özkanları, Servet Çetinleri nasıl tarih yazdıysa şimdikileri de yazacak

Bir zamanlar bu günleri rüyamızda görsek hayra yormazdık.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..