REKLAMI GEÇ

VAR OLMA MAÇIMIZ

1 Mart 2016 Salı

Sahamızda uzun zaman olmuştu maç kazanmayalı. Nihayet bu hasretimiz Giresunspor maçı ile son buldu. Özlemişiz sahamızda maç kazanmayı. Hele birde son iki haftada iki galibiyet üst üste alınması ve bu süreçte takımın başına Koray hocanın yeni geçmiş olması da takımda ve şehirde ayrı bir mutluluk yaşattı. Takımın kendine güveni geldi.

Koray hocanın gelişi ile takımdaki defans anlayışı da değişti. Gerek Göztepe maçında, gerekse Giresunspor maçında rakibe pozisyon bile vermedik. Son maçta Şaban biraz becerikli ve biraz da şanslı olsaydı maç çok farklı bitebilirdi. Ama hakkını da teslim etmek gerekirse bu maçta Şaban gerçekten yürekten oynadı. İlk golün pasını da kafayla çok iyi düşündü.

Hafta içersinde yapılan çağrılar ve etkinliklere bakıldığında seyirci sayısında bir artış bekliyordum. Maalesef yine aynı kişiler tribündeydi. Ekstra bir kişi bile yoktu. Bence asıl önemli maç bu hafta ki Ş.Urfaspor maçı. Bu maç her iki takım açısından da ateşten gömlek. Kağıt üzerinde bakıldığında biz daha şanslıyız. Yeni bir hoca, son iki maçını kazanmış bir takım ve kendi saha avantajımız var. Bu nedenle bu maç bence var olma maçı kabul edilmesi gereken bir maç. Bunu gerek futbolcuların, gerekse taraftarların iyi algılaması gerekiyor. Bu maçta hiçbir mazeret kabul edilmez. Maçın bitiş düdüğüne kadar hep bir olup takımı desteklemeliyiz. Taraftar gruplarından da bu maç için özel bir ricam var. Bu maç için bırakın yönetim ile çekişmeyi gelin takıma destek olalım.

Düşme hattında ki tüm takımlar bu hafta çok zorlu maçlara çıkacaklar. Eğer bu hafta ki maçı kazanırsak Ş.Urfa’yı da altımıza alıp düşme hattının üzerinde kendimize yer bulup rahat bir nefes alabiliriz. İşte bu nedenle bu maça var olma maçımız diyorum.

Rakibimizde kazan kaynıyor. Yönetim ile teknik ekip arasında çok sert rüzgarlar esiyor. İkinci başkan ve arkadaşlarından bir grup yönetici istifa ettiler. Belki bizim maça kadar teknik ekip de istifa ederler. Böyle bir durumdaki rakibe puan vermemiz kendi adımıza intihar olur.

.        .       .        .         .

Diğer bir sevindirici haber de İzmir’den geldi. Şehrimizi voleybolda temsil eden Denizli Gençlik Hizmetleri takımımız rakibi Gelişim Koleji’ni deplasmanda 3-0 gibi net bir skor ile yenerek Play off’a kalmayı garantilediler. Bir üst lige çıkarlar veya çıkamazlar ama şehre bu heyecan’ı yaşattıkları için, halka voleybolu sevdirdikleri için Başkan Tamer Besim ve İkinci Başkan Ali Çelebi başta olmak üzere bütün takımı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum

Yolunuz açık olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..