REKLAMI GEÇ

YİNE AYNI FİLM

22 Aralık 2014 Pazartesi

Bu filmi önce ki yıllarda da çok görmüştük.Ligin dibindeki takımlar bizi hem içerde hem de dışarıda yenmişlerdi. Aklıma ilk gelen küme düşmüş takımlardan, Sakaryaspor, Giresunspor, Tavşanlı Linyitspor, Fetiyespor… Bunlara şimdi Ordusporu da ekledik….

Bu maç için bütün otoriteler Denizlispor’u favori gösteriyordu ama bizdeki bu hastalıktan dolayı içimde bir korku vardı. Korktuğum da başımıza geldi.
Orduspor sahasında o kadar cömert davranıyordu ki; her gelene 3 puan ikram edip gönderiyordu. Durum böyle olunca sanki 3 puanı cepte keklik gibi gördük. Demek ki maç oynanmadan 3 puan alınmıyormuş..
Bizim takımda sanki disiplin sorunu var. Mehmet Cansın Çiçek en kritik maçta, maçın daha başında rakibe sert girerek takımını eksik oynamaya mahkum ediyor ve bunu da ilk defa yapmıyordu…
Herhalde şimdi içi rahattır ..
Gelelim Mustafa Keçeliye… Bir defans oyuncusu topu bu kadar sever mi ya. Önceki yazılarımda da bu konuda uyarılarım olmuştu. Topu ayağına alıyor çalım, çalım, çalım, rakip defans yerini aldığında da geri dönüyor ve defansa geri pas…. Özcan hoca kaç haftadır bu oyuncuyu görmüyor mu Allah aşkına. Ne buluyor bu Mustafa’da anlamadım. Çok koşuyor olabilir, takım kaptanı olabilir, takımın abisi olabilir ama bana göre takımın el freni durumunda… Bu bölgeye transfer şart..
Maça iki takımda temkinli başladı. Takımlar ilerde çoğalamıyorlar, umudunu duran toplara bağlamış görüntüsü veriyorlardı. Gol de böyle geldi. İkici yarıyla birlikte Orduspor’un gol sinyali gelmeye başladı. Orduspor resmen bizim kaleyi ablukaya aldı. İki dakikada iki gol bularak istedikleri oldu ve galip duruma geldiler. Bu dakikadan sonrada biraz baskı yapsak da çok etkili olamadık. Maçın sonlarında Genkov’un bir pozisyonda topu dışarı atması şansızlıktı. Çok güzel aşırttı ama şans bizden yana değildi. Bir de kafa vuruşu vardı ama kaleci aynı güzellikte çıkardı.
Gelecek hafta Gaziantep Belediyespor takımı ile oynuyoruz. Son haftalarda toparlandılar. Zaten kaliteli oyunculardan kurulmuş bir takım ama Nurullah Sağlam hocayla maya tutmamıştı. Hoca değiştikten sonra toparlandılar ve deplasmanlardan da fena puan çıkarmıyorlar. Son 7 maçından 14 puan çıkardılar.
Aman hoca dikkat!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 23 Aralık 2014, 00:59

Her maç aynı teraneler.Öne geçiyoruz sonra da gereksizce oyunu kendi sahamızda kabul ediyoruz.Hal böyle olunca da gol yememiz kaçınılmaz oluyor.Bu senaryo bizim canımızı çok yaktı.Özcan Hoca’nın acil çözüm bulması gerekiyor artık…

Yusuf Öztürk   -  Bağlantı 22 Aralık 2014, 16:38

Sayin Bizati, bu sans bir daha bir antrönere gelmez. Sizi karisan yok. Destek olan cok. Korkmayin ofansif oynatin takimi. 1-0 tan sonra geriye cekilmeyin. Korkma cezaretli ol, Tarih yazmaya ugras.Gerisi bos.

albaş   -  Bağlantı 22 Aralık 2014, 10:58

mustafa keçelinin ahı gitmiş vahı kalmış olsa ne olur olmasa ne olur denizli spor kulübü düşkünler kulübü olmuş meyva fabrikasından paso veya yıllanmış şarap gibi dök,dök iç