REKLAMI GEÇ

YÖNETİM SÜPRİZİ SEVİYOR

17 Şubat 2016 Çarşamba

Mevcut yönetimin ne yapmaya çalıştığını kimse anlamış değil. Görünen o ki bu takımın küme düşmesi kimsenin umurunda da değil gibi. Yoksa bu kadar üst üste hata yapanlara birilerinin dur demesi gerekmez mi?

Yönetim sürpriz üzerine sürpriz yapmayı çok seviyor ama buna bizim kalbimiz dayanmayacak. İlk yarı biterken takım toparlanmak üzereydi ki, ilk sürprizi kongre kararı alarak yaptılar. İkincisini de kongrede aday olarak yaptılar. Bu kadarı yetmedi şimdi de en büyük sürprize imza atmak için bir çoğumuzun adını ilk defa duyduğu yeni bir hocayla anlaştılar.

Takımın başına yeni gelen Koray hocaya ön yargılı davranmak istemiyorum ama şimdi bu takım kurtulacak mı?  Daha önce kurtardığı bir takım var mı? Bırakın takım kurtarmayı çalıştırdığı takım var mı diye sormak istiyorum. Böyle kritik bir dönemde hoca olarak hiç tecrübesi olmayan Koray hoca mı tercih edilmeliydi?

Umarım ben yanılırım.

Koray hocanın imza töreninde garip garip açıklamalar var. Ali hoca bizim evladımızmış da, önümüzde ki dönemlerde yine görev verilirmiş de…

Allah aşkına Ali hocaya siz nasıl bir takım teslim ettiniz, nasıl bir ortam hazırladınız da başarı bekliyorsunuz?

Ne büyüksün be Ali Hoca!

Bütün kulüplerde yönetim hocanın korumasını yaparken, sen mevcut yönetimi korumak için uğraş verdin. Sanki kıymetin bilinecekmiş gibi.

Keşke Adanaspor maçından sonraki açıklamaları bu kadar ağır yapmasaydın. Sen bu takıma her zaman lazımsın. Bu açıklamalar ile taraftarların tepkisini aldın.

Göreve geldiği zaman ki yazılarımda Ali Hoca Denizlispor sevdası yüzünden kendini yaktı demiştim.

Yanıldım!

Çünkü ben Ali hocadan bu başarıyı beklemiyordum. Ali hoca elindeki bu futbolcu kadrosu ve bu yönetim ile yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalıştı. Eğer bir tane golcü ve rahat bir çalışma ortamı olsaydı çok daha iyi bir performans yakalayabilirdi.

Şehirde kimsenin kimseye güveni kalmamış ki taraftar, yönetim, akiller, hatta şehrin ileri gelenleri.

Durum böyle olunca ortada büyük bir kaos yaşanıyor. Takımın bu hallerde olmasında en az suçlu Ali hoca. Yine yönetime yapılan eleştirilere tepki olsun diye görevinden istifa etti. Yine onları korumaya çalıştı. Yoksa görevden kaçtığı için değil bence.

Şehirdeki bu  parçalanmışlık, bu güvensizlik, bu kaos ortamı devam ettiği sürece Koray hoca değil de Jose Mourinho gelse ne fayda…..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Halit Gürel   -  Bağlantı 17 Şubat 2016, 13:58

Ali Hoca’nın “belki başka bir hoca ile 2-3 maç kazanılır, hava yakalanır da Denizlisporumuz ligden düşmez” umudu ile istifa ettiğini herkes biliyor. Evladımız falan değilsin Ali Hoca; Denizlispor’un ta kendisisin; kaybettiği ruhusun.

ALİ BÜLBÜL   -  Bağlantı 17 Şubat 2016, 10:42

kimbilir belkide gelen hoca atsız cegaverdir