REKLAMI GEÇ

BAŞKAN ADAYLARINI RAHAT BIRAKIN

4 Ekim 2013 Cuma

Denizlispor’da Urkay dönemi kapandı. Çok da iyi oldu. Hem kendisi için hem de Denizlispor için en hayırlı kararını beklide ilk kez kongre ve istifa ile vermiş oldu.

 

Ama…

Urkay’ın nasıl geldiğini hatırlayın…

Alınan olağanüstü kongre kararları art arda uygulanamıyordu. Kayyuma düşmekte ramak kalmıştı. Şimdi aynı tablo yeniden yaşanmasın istiyorsa Başkan Osman Zolan’ın artık tam olarak ne istediğine karar vermesi gerekir.

 

Oluşacak her yeni yönetimde belediyenin adamları olsun istiyorsunuz, bu hakkınız… Kulübün en büyük destekçisi olarak verdiğiniz paraların nerede kullanıldığını, nasıl kullanıldığını takip etmek mutlak ki göreviniz de…

Fakat bunun için iki yönetici yeterli olur. Mali işler ve hukuk işleri için iki kişiyi görevlendirmeniz yeterli olacaktır.

Ama maalesef siz ille de şu olsun bu olsun diyerek fazlasını dikte ediyorsunuz… Sonuç her seferinde ‘rezillik’ oluyor ya bu huyunuzdan yine de vazgeçmiyorsunuz.

 

Bırakın yeni başkan kendi yönetimini rahat rahat oluştursun. Oluşturacağı bütçeye katkı koyabilecek isimleri kendi rızası ile hiçbir zorlama olmadan yazsın, davet etsin.

Öyle olsun ki sizin ortaya koyduğunuz değer ile kulüp başkanı ve ekibinin ortaya koyduğu değer birlikte bir anlam ifade etsin.

 

Çünkü siz gücünüz fazlasıyla olmasına rağmen ne borcun tamamını ödediniz ne katkının dozunu biraz olsun yükselttiniz.

 

Yapmakta mecbur olduğunuzu yaptığınız için teşekkür bile beklediniz. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Urfa, Maraş, İstanbul belediyeleri nasıl yapıyorsa siz de onlar gibi yapın. Adam gibi kararında destek olun. Ucundan kıyısından tutup her an gözünüzü kaçmak için menzile çevirmeyin.

 

Artık size birilerinin gerçeği söylemesi lazım. Siz bu işten zerre kadar anlamıyorsunuz. Tam bir beceriksizsiniz. Danışmanlarınız da sizi uçurumlardan uçurumlara sürükledi. Oysa çok da kolay olabilirdi her şey. Bunun için müdahale etmeyi artık bırakın. Sizden istenileni verin, sonra güzellikleri seyredin.

En çok da siz karlı çıkacaksınız zaten…

 

Aksi takdirde her daim sırtınızda bir kambur olarak duracak bu iş…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..