REKLAMI GEÇ

BU TAKIMI BEĞENDİM

13 Ağustos 2018 Pazartesi

Denizlispor sezonun ilk maçında Gazişehir karşısına çıktı. Açıkçası ligin yüksek bütçeli ve iyi takımlarından biri olacağını düşündüğüm rakip karşısında beraberlik bekliyordum. Denizlispor’un iyi ve baskılı bir oyun oynayacağını hiç tahmin etmiyordum. Müsabakanın geneli itibariyle daha dengeli süreceğine inanıyordum.

Maçın başında Denizlispor ne kadar istekli olduğunu gösterdi. Gazişehir ise ne kadar tehlikeli olduğunu…

Oyunu geriden kurmaya çalışan bir takıma karşı önde baskı yapmak, acemi bir kalecinin hatalarından faydalanmak istemek sonuç verdi.

Rakip top yapamadı. Bu 80 dakika sürdü. Tribünlerin enerjisi muhteşemdi. Fakat golden sonra herkesin gardı düştü. O son on dakika tatsızdı.

Sağ kanatta Himmet’in zaman zaman yardım alma konusunda yaşadığı sıkıntılar oldu. Orta sahada iki teknik adam hücumda son derece iyiydiler ama biraz yumuşak kaldı.

Keremcan daha az geriye dönen daha çok hücumu düşünen bu yeni haliyle beni çok heyecanlandırdı. Burak Altıparmak’ın mental olarak biraz daha zamana ihtiyacı var gibi, haftalar ilerledikçe daha yırtıcı olacaktır. Recep ve Aissati yeni yeni ısınacaklar.

Mehmet Akyüz’ü beğendim. Ama onu topla buluşturma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Yüzü dönük top alamıyor neredeyse. Fena bir kadromuz yok ama kulübe çok iyi durumda değil. Biraz zamana ve takviyeye ihtiyacı var takımın.

Sürekli aynı şeyi tekrarlıyor olacağım ama bu takımın en iyi transferi hoca… Ortaya koyduğu oyun felsefesini takım da taraftar da benimsemekte zorlanmadı. İstekli, mücadeleci topun kendisinde kalmasını isteyen bu takım herkesi mutlu ediyor. Skor sorun değil, maç da kazanılır.

Bence Denizlispor iyi yolda. Ufuk tefek eksikleri giderildiğinde Özköylü’nün farkını rahatlıkla ligde hissederiz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..