REKLAMI GEÇ

DENİZLİ UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIK

25 Şubat 2014 Salı

 

 

Denizlispor aldığı sonuçlarla hepimizin yüzünü güldürdü. Taraftar endişelerinden biraz olsun arındı, şimdilik alınan galibiyetlerin sevincini sürüyor.

Son iki haftanın en iyi takımı Denizlispor… Ardından Orduspor geliyor. Hem Denizli hem ordu iki haftada 6 puan alabilen takımlar.

Kazanılan her maç, alınan her puan taraftarın takıma inancını artırıyor. Bu saatten sonra takımın play-off oynayacağı filan yok. Ligin son haftalarında muhtemelen rahata kavuşmuş, yeni yılın planlamasına doğru yönelecek bir kulüp göreceğiz.

 

Her ne olursa olsun içinden çıkılması hiç de güç olmayan buna karşın önümüzde dağlar boyu engelmiş gibi gösterilen maddi sorunlardan da arınmış bir Denizlispor görmek isteyeceğiz. Bu aşamada yönetimlerin yapabildikleri ortada.

 

Son dönemde sık sık başkan ve yönetim değiştirmiş bir kulüp olarak yönetim kurullarının tek başlarına nereye kadar başarılı olabileceklerini biliyoruz.

 

Fakat bu kentin dinamiklerinin, ileri gelenlerinin, bürokratlarının siyasetçilerinin kulübü el birliği ile düzlüğe çıkarabileceklerine inanıyorum. Bugüne kadar sağlıklı bir adım atmamış olsalar bile yeni yılın planlamasında ellerini artık taşın altına koymaları gerekiyor.

 

Şu sıralar herkesin seçim telaşı yaşadığı malum. Elbette siyasiler önce kendi kaderlerini tayin etmenin derdindeler. Fakat bu ara dönemde, hiç kimsenin beklemediği bir dönemde mucizevi başarılar altına imza atan bu takımın bir tebriği hakettiğini düşünüyorum.

 

Bunun yolu da bellidir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

tevfik as   -  Bağlantı 26 Şubat 2014, 11:34

spora devam selami bey tebrikler.. playoff hayal olsa bile hedef her zaman olmalı bu takım rehavete kapılmamalı önde gelenler takıma artık destek olacaktır eminim

MUSTAFA ZİFTCİ   -  Bağlantı 26 Şubat 2014, 10:03

Bilet fiyatlarının yüksekliği ile de bir haber yapmanızı rica ediyorum. 10 Liraya boş tribünlere oynayacağına 5 liraya dolduralım tribünleri