REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR’DA YENİ DÖNEM!

21 Ekim 2013 Pazartesi

Denizlispor’da Mehmet Özsoy ikinci kez başkanlık koltuğuna oturdu. Alışılmışın aksine olağanüstü kongre ilk oturumunda çoğunluk sağlanarak başladı. Zaten bu koşullarda gecikmesi sıkıntı verici olurdu, iyi de yapıldı.

 

Özsoy’un genç ağırlıklı bir liste oluşturduğunu gördük. Ama çok daha önemli bir konu varsa o da artık insanların Denizlispor adını duyduklarında kaçmaları değil, talep etmeleridir. Özsoy ile birlikte daha önce yönetici bulmakta güçlük çeken kulüp neredeyse yönetici enflasyonuna tanık oldu. Bu yeşil siyahlı renklerin eski popülaritesine yeniden kavuşacağının bir sinyali olarak algılanmalıdır.

 

Özsoy’un bu genç ekiple yapamayacağı hiçbir şey yok. Hedefsiz olmaktan nefret ettiği için daha şimdiden gözünü zirveye dikmiş durumda. Eminim devre arasına kadar bu takımdan maksimum performansı alacak, yapılacak takviyelerle üst sıraları, play-off’u zorlayacaktır.

 

Özsoy’un görevden ayrılmasına neden olan siyasi irade o zaman nasıl büyük bir hata yaptıysa bugün göreve gelmesini sağlayarak o denli büyük bir iş yapmıştır. Haklarını teslim etmek lazım.

 

Onlar doğru yolu bulana kadar pek çok fırsatı kaçırdığımız bir gerçek ama bunlar hayatta var. Artık Denizlisporlular önlerine bakmalıdır. Onlara düşen takımlarını yalnız bırakmamak, desteklemektir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..