REKLAMI GEÇ

DURUM HİÇ DE SORUNSUZ DEĞİL…

26 Temmuz 2018 Perşembe

Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takıma iyi oyuncular kazandırıldı. Ciddi harcamalar ve fekarlıklar yapılarak takımın kalitesi yükseltilmeye çalışılıyor. Bence sezonun en önemli transferi Teknik Direktör Osman Özköylü… Tüm bu gelişmelere bakarak, kongresini kısa süre önce yapmış bir kulübün sorunsuz bir yönetime sahip olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz…

İçerisi çok karışık… Başkan Mustafa Üstek bıkmış durumda. Tüm sorumluluğu ve ağırlığı sırtlayan bir iki yönetici varken, dışarıda bunun havasını atanların sayısı çok.

Dahası yöneticiler üzerine düşeni yapmıyor. Başkan Üstek bir kaç yerde “Böyle devam etmez, görevi bırakabilirim” demiş… Kulağımıza kadar geldi.

Anlaşılan durum çok vahim. Özellikle de konu para… Geçen sezondan alacağı bulunan yöneticiler gereğini yaptı. Temliklerini bıraktılar. Ama yeni yöneticilerin bir kısmının kulübe katkı koymadığı konuşuluyor.

Bir yeni yönetici açıkça destek olmayacağını söylemiş… Dürüstçe ifade etmiş. Bazı yöneticiler ise destek olacaklarını söylemişlerse de şu dakikaya kadar bir katkı koymamışlar.

Tüm bu yöneticilerin ortak özelliklerinin ise Hikmet Olgun tarafından yönetime alındıkları iddiası. Listeye bu isimleri kimin yazdığını bilemeyiz. Ama Başkan Üstek’in istediği 150’şer bin liralık katkıyı sağlamadıkları ortada.

Durun bakalım… Daha yolun başı… Bunun primi var, gideri var, devre arası transferi var…

Daha şimdiden böyle şeyler yaşanıyorsa sezonun sonunu görmek zor.

Bu insanlara sorumluluklar verilmiş. Gereğini yapan kimse yok. Kulüp sponsor bulamıyor.

Oldum olası yöneticilerin kulübe maddi destek vermelerine sıcak bakmıyorum. İyi yöneticilik, kulübü kimsenin kuruşuna ihtiyaç hissetmeden kendi gelirleriyle yönetebilmektir…

Denizlispor gibi geliri sınırlı, gideri çok daha önemlisi borcu çok kulüplerin bu şekilde yönetilmesi mümkün değil. Ama kusura bakmayın. Burası Denizlispor…

Buraya gelen bedelini ödeyerek gelir. Türkiye’nin her kulübünde böyledir.

Aynı takımın yönetim içinde yeni bir yönetim ekibi oluşturmak gibi girişimleri de oluyormuş diye duyuyoruz…

Çok açık söylüyorum ki, kendilerini değil onlara inanıp destek veren değerli siyasetçi ve hukukçu ağabeyimi üzerler.

Transferleri kendi istedikleri kişiler üzerinden yürütmek girişimi de kulağıma gelmişti. Hoş şeyler değil. Denizlispor tarihinin en kötü yönetiminin baş aktörlerinden biri olmasına rağmen kendisine bir şans daha veren Denizli futbol camiasına hizmetten başka düşünceleri olmamalı…

‘İstemezük’çülük sıkıntı verir.

Perdenin arkasından yönetme girişimi sıkıntı verir. İnsanlar bunu görüyor…

Açıkçası sormak isterim. Geçen yönetimde yer alan ve 1,7 milyon liraya yakın para veren Ahmet Selvi’nin 1 milyon liraya yakın destek veren Ali Fırat’ın günahı neydi.

Başkan Üstek’in temiz, sorunsuz, çıkarsız ama fedakar bir yönetimle çalışma hakkı var. Bunu en fazla hak eden insanlardan biri.

Bari onun yüzüne bakarak bunları yapmayın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..