REKLAMI GEÇ

KOMEDİ FİLMİ

20 Eylül 2013 Cuma

Üç deplasmanda çekilen sıfır puan, evde Samsun karşısında hediye edilen iki puan… Denizlispor iyi yolda değil. Bu açıkça görülüyor.

Özellikle dünkü Bucaspor maçında adam kovalamaktan bithap düşen takımın iki pası art arda yapamadığını görmek kahrediciydi. Maç içinde organize tek bir atak geliştiremediklerini gördük Denizlisporlu futbolcuların.

Üstelik Bocaspor berbat bir takım. Topu ayaklarına dolaştıran beceriksiz oyunculara bir de berbat saha zemini ayak uydurunca ortaya futbol adı altında iğrenç bir işkence çıktı. Maçın bitmesi için hemen herkes dua etmiştir.

O beceriksizliklerle maçın hakkı beraberlikti kanımca. Her iki takımın da üç puan ile ödüllendirilecek göze hoş tek hareketi yoktu. Gol de buna dahil.

Denizlispor ise rakibine ayak uydurup adam ve top kovalamaktan başka hiçbir şey yapmadı. Maçın orta alan mücadelesi şeklinde geçtiğini söylüyor teknik adamlar. Bu çok doğru ama ortada iki takımın birbirilerine karşı yürüttükleri bir üstünlük mücadelesi yoktu.

Resmen ayakta kalabilme, topla birkaç adım gidebilme mücadelesi vardı.

Refleksleri zayıf küçük çocukların koordinesiz hareketleri gibiyde maç. Birinin bir diğerinden haberinin olmadığı berbat bir topluluk, rezil bir futbolla ortada koşuşturup duruyordu o kadar.

Bunun takım kalitesi ile filan bir ilgisi olduğunu da sanmıyorum. Adamların büyük çoğunluğu temel eğitimi bile almamış gibi gözüküyorlardı.

Benim tavsiyem hem teknik ekibin hem de futbolcuların bu maçın videosunu tekrar tekrar incelemeleri. Şimdi değil belki ama biraz zaman geçtiğinde kendilerini izlerken eminim kahkahalarla güleceklerdir.

Benim fikrim o ki; bu komedi filmi tutmadı, aman devamı çekilmesin…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..