REKLAMI GEÇ

TAKVİYE ŞART

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Denizlispor’un ilk iki haftada ortaya koyduğu performans endişelerin giderilmesine yeterli olmadı. Ligin vasat takımlarından Gaziantep B.B. deplasmanında farkını ortaya koyamayan yeşil siyahlılar evindeki maçta 1461 Trabzon’a karşı da istenilen oyunu ortaya koyamadı.

Skor kimseyi yanıltmasın. Oyun planına bağlı kalamayan, organizasyon becerisi sınırlı bir takım izledik. Zaman zaman bazı oyuncuların maç içinde bireysel patalamaları topun ön alana taşınmasında etkili oldu.

Yapılan çalışmaların henüz bir işaretine tanık değiliz. Kuşkusuz ligin ilk haftalarında bu tür durumlar olağandır. Ama şunu belirtmek isterim, Fethiyespor’a üç gol atan Trabzon ekibi geçen yılki gücünün büyük bölümünü kaybetti. Hala o takımın sahada olduğunu düşünenler yanılıyor.

Bence Denizlispor iki maçında çok da iyi rakiplere karşı oynamadı. O yüzden gerçek sınavını üst sıralar için mücedele edecek takımlara karşı verecektir.

Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen yeşil siyahlılar bu kadar çok şampiyon adayının olduğu bir ligde çok şans verilen bir ekip değil. Bu yıl dört takımın küme düşecek olması da lig mücadelesinin son derece çetin geçeceğinin göstergesi.

Hem yukarıda hem aşağıda büyük bir mücadeleye sahne olacak gibi görülen 1. Lig’de ilk haftaların önemini yadsınmamalı. Bu nedenle alınan üç puan çok değerli bir üç puandır.

Dayat ve öğrencilerini kutluyorum. Başkan Süleyman Urkay’ın da süratle takıma takviye yapmasını umud ediyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..