REKLAMI GEÇ

TEHLİKE SİNYALİ

10 Mart 2014 Pazartesi

Üç haftalık galibiyet serisinin ardından Orduspor karşısında alınan ağır yenilgi iyi olmadı. Ne var ki maç öncesi şampiyonluk mücadelesi veren Orduspor karşısında büyük beklentiler içinde olmak doğru değildi. İyi takıma karşı üstelik deplasmanda kaybedilmiş bir maç olarak kayıtlara geçmeli.

 

Elbette son üç haftada ortaya konan performans bazı taraftarların beklentilerini yükseltmiş olabilir. En azından bir puan almak, rakiplerin puan aldığı haftada fena olmazdı. Olmadı, sağlık olsun.

 

**

 

Denizlispor ilk kez maç kaybetmedi. Büyütülecek bir tarafı yok. Ama Denizilspor ilk kez oynamadı ve mücadele etmedi. İşte bu büyütülmesi gereken bir konu. Saha içindeki isteksizliği anlamak, anlamlandırmak herkes için zordu.

 

Akıllarımıza hemen Ordu’ya hareketten önce yaşananlar geldi. Primlerin dağıtımı ile ilgili yaşanan küçük sorun, daha sonradan çözülmüş olmasına rağmen futbolcuların bu reaksiyonu, olayı maç gününe kadar yaşıyor olmaları asıl sarsıcı olan konuydu.

 

**

 

Maçlar kaybedilir. Ama böyle kaybedilmez. 5 gol yediği maçlarda bile bu kadar isteksiz bir Denizlispor izlememiştim. Beni asıl endişelendiren konu bu.

Umarım bu maça özel bir durum olarak kalır. Çünkü Denizlispor daha çok mücadele gücü ile bu kadar puanı toplamıştı. Oyuna asılmış, maçın her dakikasında yüreğini ortaya koymuştu bu güne kadar.

 

Ordu maçı özelinde şu iyi oynadı bu kötü oynadı gibi değerlendirmeler yapılabilir. Ama hiçbir futbolcu için çok istekli olduğu yorumu yapılamaz.

 

**

 

Özcan Bizati bir teknik direktörün düşeceği en kötü duruma düştü bu maçta. Oyuncularına kıyamadığından olsa gerek ki maç sonu açıklamasında hakemi hedef gösterdi, hakem hatalarına yoğunlaştı.

 

Aksi takdirde bir maç değerlendirmesi yapacak olsa, pek çok oyuncusunun kalbini kıracaktı. Doğru olanı profesyonel bir şekilde yaptı.

 

**

 

Oyuncu kardeşlerimize gelince… Denizlispor yaşamınızdaki son takım olmayacak. Pek çoğunuzun önünde uzun bir futbol yaşamı var. Hakkınız olanı talep ettiğiniz için kimse sizi eleştiremez, ayıplayamaz. Kimsenin böyle bir hakkı yok.

Tüm olumsuzluklara rağmen kararlı, istekli ve ısrarlı olmak zorundasınız. Bunu bulunduğunuz kulüpten önce kendiniz için yapmak zorundasınız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 11 Mart 2014, 10:50

Futbolcu kardeşlerim şunu hiç bir zaman unutmamalı burası DENİZLİ.Başka DENİZLİ yok evet ama birde Samsuna bakın da ders alın.Adamlar bırakın primleri transfer taksitlerini bile alamıyorlar ama şampiyonluğa oynuyorlar.

horoz tusem   -  Bağlantı 10 Mart 2014, 16:21

adamların kabıliyetı bu kadar bulmuşlar DENIZLİSPOR gibi takım daha ne istiyorlar.yetenek olmayınca ne yapsınlar.futbolcu dediğin yetenekle olur .yoksa bu yaşda bende çıkar oynarım futbolu.bu futbolcuarla bu kadar oluyor.

tevfik   -  Bağlantı 10 Mart 2014, 13:35

çoğu zaman seni eleştirdim buradan selami bey ama bu sefer tebrik ve teşekkür ediyorum tamamen paraya endeksli olmamalı herşey çünkü bu takım için bu ligde hiçbişeyin garantisi yok.