REKLAMI GEÇ

YETER Kİ DESTEK SÜRSÜN

17 Ağustos 2014 Pazar

Tekden Denizlispor için Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ile birlikte yepyeni bir dönem başladı. Bu tek başına bir yönetim değişikliği değil beraberinde anlayış değişikliğini de getirdi.

 

Bu güne kadar Denizlispor’dan uzak duran işadamları artık kulüp ile aralarında bir uçurum olmadığını biliyor. Nitekim Akil Adamlar Heyeti’nin şu aşamaya kadar koyduğu katkı, kulübü ayakta tutmaya yetti de arttı bile.

 

Tüm lig ekipleri içinde geçen sezon en sıkıntılı takımlardan biri olan Denizlispor bu yıl tam aksine en rahat takımlardan biri olarak görünüyor.

 

Ören yerindeki otopark gelirlerinin elden gitmiş olması bile artık kimseyi endişelendirmiyor. Ama idari olarak bu kadar başarının arkasından bir sportif başarı gelmezse bu yeni sıkıntılara ortam yaratır diye düşünüyorum.

Bu yıl kimse takımdan mucize beklemiyor bu kesin… Planlanan ilk altı gerçekleşse bile üst lige çıkabileceğinizin bir garantisi yok… Fakat asıl mesele bir sonraki sezonda hangi manzara ile karşı karşıya olacağınız.

Olağanüstü kongre ile göreve gelen Hasan Kıbrıslıoğlu’nun bir yıl sonra olağan kongrede üç yıllık vize alması demek, bugün altyapısını oluşturduğu projesini üç yıl daha sürdüreceği anlamı taşır. İşte o zaman beklentiler daha da artacaktır. Sportif başarıya ihtiyaç duyulacak zaman da o zaman olacaktır.

 

Doğrusu kimse bu sezon gelecek olası şampiyonluğa hayır demez. Ama hala kafalarda soru işaretleri olduğu unutulmamalı. Takım içindeki bazı oyunculara güven duymayanlar var. Hatta teknik ekibe güven duymayanlar da…

 

Herkesten memnun olması beklenemez… Zaman her şeyin ilacı. Futbolcular da, teknik heyet de, yönetim de rüştünü tekrar tekrar ispatlayacaktır.

Yeter ki destek sürsün…

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

dabancaliibrahim   -  Bağlantı 17 Ağustos 2014, 17:19

herkese üye kaydi olsa nasil olur bu bir fikir benim oturdugum sehirde belediyenin otobüsleri maca gidecek olanlari bedava maca götürüyor isvicre st gallen