REKLAMI GEÇ

10 OKULA PORTATİF HAVUZ KURUP YÜZME ÖĞRETTİLER

10 OKULA PORTATİF HAVUZ KURUP YÜZME ÖĞRETTİLER

Merkezefendi Belediyesi, ilçe genelinde 10 okula portatif yüzme havuzları kurup çocuklara yüzme öğretti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 31 Temmuz 2015 Cuma, 10:45

Merkezefendi Belediyesi’nin 10 okulda kurduğu portatif havuzlarda yaklaşık 1 aydır yüzme kursuna katılan öğrenciler yüzmeyi öğrendi. Yaz tatilini yüzme kursunda değerlendiren miniklerin her biri profesyonel eğitmenlerin eşliğinde yüzme sporunu öğrendi. Minikler sıcak havada eğlenerek kulaç attı.

Yüzme öğretmeni Fatmagül Aker, yüzme kursuna katılan öğrencilerin profesyonel yüzücü gibi yüzme öğrendiklerini söyledi.  Aker, “1 Temmuz’dan itibaren burada kayıt almaya başladık. 1 ay gibi kısa bir sürede öğrencilerimiz yüzmeyi öğrendi. Çocuklarımız çok mutlu. Önümüzde daha 1 aylık bir süre var. Bu süre sonunda profesyonel yüzücü gibi yüzmeyi öğrenecekler” dedi.

Aker, kursun ilk gününden bu yana öğretilen her adımı mutlaka tekrar ettiklerini hatırlatarak,“İlk olarak burada öğrencilerimize suyun üzerinde durma ve nargile çalışmaları yaptırdık. Bu şekilde başladığımız çalışmalar sürüyor. Her dersin başında öğrendiklerimizi de tekrar ediyoruz. Serbest şekilde yüzmeyi öğretiyoruz. Denize gittiklerinde rahatça yüzebilecekler” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..