REKLAMI GEÇ

Baturalp’in rakibi yok: 4 altın 2 gümüş

Baturalp’in rakibi yok: 4 altın 2 gümüş

Slovenya’nın ev sahipliğindeki International Penguin Cup’ta sahne alan Denizlili milli yüzücü Baturalp Ünlü 4 altın ve 2 gümüş madalya kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Mart 2018 Pazar, 23:42

Denizli’nin rekortmen milli yüzücüsü Baturalp Ünlü, Slovenya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen International Penguin Cup’ta müthiş bir başarıya imza attı. Kısa süre önce Tozkoparan’daki gerçekleştirilen Türkiye Turkcell Uzun Kulvar Yıldız Genç ve Açık Yaş Milli Takım seçmelerinde Türkiye rekoru kıran Denizlili sporcunun Türkiye sınırları dışında gümüş ve bronz başarıları vardı.


Sampiyonada ilk olarak yıldızlar 200 metre serbestte sahne alan Baturalp Ünlü tüm rakiplerini geride bırakarak altın madalyayı göğsüne taktı.
200 metre açık yaş kategorisinde ikinci olan sporcu International Penguin Cup’taki ilk gümüşünü de diğer madalyasının yanına aldı.


Şampiyonanın gözde sporcusu ikinci gümüş madalyasını ise yıldızlar 2100 metre karışık yarışlarında kazandı.
400 metre yarışlarında ise hem yıldızlar hem de açık yaş kategorisinde altın madalyaya uzanan sporcu son olarak 4X 100 metre bayrak yarışında milli takım arkadaşları ile birlikte takım halinde birinci olarak altın madalyaya hak kazandı.


International Penguin Cup bireysel olarak 3 altın 2 gümüş takım olarak da bir altın kazanan sporcu başta baş antrenör Bayram Yalçınkaya olmak üzere tüm ekibin göğsünü kabarttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..