REKLAMI GEÇ

BÜYÜKŞEHİRİN YÜZME PROJESİ İLÇELERE TAŞINIYOR

BÜYÜKŞEHİRİN YÜZME PROJESİ İLÇELERE TAŞINIYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl 12 bin kişiye yüzme öğrettiği ücretsiz kurslar ilçelere de götürülecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Ocak 2016 Perşembe, 12:46

Denizli Büyükşehir Belediyesi son yıllarda yaptığı yatırımlar ile su sporlarına meraklı Denizlililere hitap etmiş, ücretsiz kurslar sayesinde çok sayıda çocuk ve gence yüzme öğrenme olanağı sağlamıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın büyük önem verdiği proje kapsamında geçen yıl boyunca toplam 12 bin kursiyerin yüzme öğrendiği kaydedildi.

Projeye olan talepteki yoğunluk kursların ilçelere de kaydırılmasını gündeme getirdi. Zolan ekibine ilçelerde de yüzme kursları açılması için çalışma başlatılması talimatı verdi.

Projenin çocukların gelişimine önemli ölçüde katkı sağladığına değinen Başkan Zolan, öncelikle ilçelerde de kapalı yüzme havuzlarının inşa edileceğini kaydederek; “Denizli merkezinde yapmış olduğumuz her türlü projemiz ilçelerimizde de hayata geçirilecek. Bu çerçevede ilçelerde yaşayan çocuklarımız ve gençlerimiz için de sosyal, kültürel ve spor hizmetleri sunacağız. İlçe Belediyelerimizin yer bulması halinde bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak kapalı yüzme havuzları yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..