REKLAMI GEÇ

GELECEĞİN YILDIZLARINA BAŞKAN ZOLAN’DAN MADALYA

GELECEĞİN YILDIZLARINA BAŞKAN ZOLAN’DAN MADALYA

Büyükşehir belediyesinin ücretsiz kurslarında yüzmeyi öğrenen ve yüzme takımına seçilen 55 genç yüzücüye Zolan’dan madalya…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Mayıs 2016 Pazartesi, 11:37

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz yüzme kurslarına katılan ve 12 farklı kategoride yarışarak dereceye giren geleceğin şampiyon adayı 55 çocuk Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından ödüllendirildi.

Yüzmenin en güzel  spor dallarından biri olduğuna işaret eden Zolan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Çocuklarımız yüzme sporuyla sağlıklı vücuda kavuşacak, hem galibiyeti hem mağlubiyeti tadarak hayatı öğrenecekler. Bize güvenip çocuklarınızı emanet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Onlar bizim gözbebeğimiz” dedi.

Denizlili çocukların ufku açık bireyler olması için çalıştıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Onları geleceği hazırlamak için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz. Çünkü yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun istiyoruz. Biliyorum ki her alanda olduğu gibi yüzme sporunda da çok başarılı çocuklarımız var. Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Kulübü inşallah kendi çocuklarımızın yarıştığı bir spor kulübü olacak” diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yarışma 12 farklı kategoride yapıldı. Yarışmada ilk 3 sırada yer alarak dereceye girme başarısı gösteren kursiyerler madalyalarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan aldı. Madalya töreninde minik kursiyerlerle bir süre sohbet eden Başkan Zolan, onlara başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..