REKLAMI GEÇ

İNCİLİPINAR’A SPOR KOMPLEKSİ

İNCİLİPINAR’A SPOR KOMPLEKSİ

Başkan Osman Zolan, İncilipınar için söz verdiği yüzme havuzu projesini daha da öteye taşıdı, spor kompleksine dönüştürdü. Açılış yarın yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Ocak 2018 Cuma, 14:21

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan üçü kent merkezinde dördü de ilçelerde olmak üzere 7 kapalı yüzme havuzu yapma sözü vermişti.

İncilipınar için verdiği sözü bir adım daha öteye taşıyan Başkan Zolan yüzme havuzu ile birlikte küçük bir spor kompleksini faaliyete geçirmeye hazırlanıyor.

Yarın Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılımı ile açılacak İncilipınar Yüzme Havuzu tesislerinde iki havuzun yanı sıra iki ayrı aerobik salonu, beş spor salonu, tribün, kafeterya, idari merkez, doktor ve antrenör odaları yer alıyor.

İncilipınar mahalle muhtarlığının da yer aldığı tesisin açılışına tüm Denizlililer davet edildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, güzel bir tesisi Denizli’ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Denizlimize yakışan yatırımlarımızı yeni yılda birer birer hizmete açıyoruz. İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksimizi de inşallah  6 Ocak Cumartesi günü saat 11.30’da Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin katılımlarıyla açacağız. Açılışımıza tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..