REKLAMI GEÇ

Melikov’un transferi doktor raporuna bağlı

Melikov’un transferi doktor raporuna bağlı

Tekden Denizlispor eski futbolcusu Melikov’u sağlık ekibinin raporu doğrultusunda transfer edecek.

/ DENİZLİSPORHABER / 27 Temmuz 2014 Pazar, 16:45

Tekden Denizlispor’da 2012-2013 sezonunda Neftçi Bakü’den transfer edilen ve yaşadığı sakatlık nedeniyle yeşil siyahlı renklerden ayrılan Azerbeycanlı Rail Nadir Melikov’un

transferi yeniden gündemde. Yeşil siyahlı forma altında 25 lig maçına çıkarak 2213 dakika sahada kalan 28 yaşındaki defans oyuncusu çapraz bağlarının kopması nedeniyle Tekden Denizlispor Kulübü tarafından serbest bırakılmıştı. Bu süreçte ülkesinde Gabala takımının formasını giyen deneyimli futbolcu Teknik Direktör Özcan Bizati’nin isteği ile yeniden gündeme alındı.

Yeşil siyahlı takımla birlikte Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde çalışmalara başlayan deneyimli futbolcu hakkında teknik heyetin ilk izlenimleri olumlu.

Teknik Direktör Özcan Bizati oyuncunun yaşadığı ağır sakatlığın göz önünde bulundurulduğuna işaret ederek, “Futbolcu bizimle birlikte çalışmalara başladı. Şimdilik sakatlığına dair bir bulgu ortada yok. Performansı bizi memnun etti. Yine de sağlık ekibimiz ile birlikte kontroller ve testlerin ardından bu futbolcu hakkında bir karar vereceğiz” diye konuştu.

Futbolcunun sağlık probleminin olmaması durumunda yeşil siyahlı kulüple bir yıllık anlaşma imzalayacağı öğrenildi.

Diğer yandan Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Yaman transfere devam ettiklerini 6 yada 7 oyuncuyu izlemeye aldıklarını kaydetti. Yaman takıma takviyelerin süreceğine işaret ederken, “Nokta transferler gerçekleştireceğiz” diye konuştu. Yaman özellikle bayram sonrasında süper lig takımlarından transferlerin söz konusu olabileceğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..