REKLAMI GEÇ

Dinçel: Ağır zeminde istediğimizi aldık

Dinçel: Ağır zeminde istediğimizi aldık

Ligin iddialı takımlarından Yeşil Bursa’yı deplasmanda deviren Büyükşehirde, Teknik Direktör Dinçel sonuçtan memnun…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 8 Eylül 2014 Pazartesi, 12:48

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ilk hafta Yeşil Bursa’nın konuğu olan Denizli Büyükşehir Belediyespor, ağır yağış altında oynanan karşılaşmada üç puanı Süleyman Varlık’ın tek golü ile aldı. Karşılaşmayı denizlisporhaber.com’a değerlendiren Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “İyi bir başlangıç yaptık. Umarım devamı gelir” dedi.
Sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu hatırlatan Dinçel, “Sezonun ilk maçları her zaman zordur. Biz deplasmanda başladık. Maç ağır yağış altında oynandı. Zemin yağış nedeniyle ağırlaştı. Bu durum her iki takımı da çok zorladı. Kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Rakibin de hedefleri vardı. Biz istediğimiz sonucu aldık. Lige üç puanla başladık. Umarım bunun devamı gelir” dedi.

Takımına güvendiğini belirten teknik patron Dinçel, “Biz istediğimiz ölçüde transferleri yapmaya çalıştık. Hem kulübün hem de ligin yapısına uygun transferler gerçekleştirdik. Bu takımın neler yapabileceğini zaman gösterecek. Biz bu ligin hedef takımları arasında olacağımızı düşünüyoruz. Umarım sezon sonunda istediğimiz noktada oluruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..