REKLAMI GEÇ

KUPA ŞAMPİYONU TURAN’DAN BAŞKANA ZİYARET

KUPA ŞAMPİYONU TURAN’DAN BAŞKANA ZİYARET

Pamukkale Tenis Kulübü’nün düzenlediği valilik kupasında şampiyon olan Merkezefendi Belediyesi personeli Çağlar Turan, kupa sevincini başkanla paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Ekim 2014 Perşembe, 10:00

Pamukkale Tenis Kulübü tarafından gerçekleştirilen Özel Sağlık Hastanesi Valilik kupasında şampiyon olan Merkezefendi Belediye Personeli Çağlar Turan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Pamukkale Tenis Kulübü Özel Sağlık Hastanesi Valilik Kupası şampiyonlarını buldu. Özel Sağlık Hastanesi Valilik Kupasında bu yıl 11 kategoride toplam 130 sporcu mücadele etti. 11 kategoriden biri olan artı 18 yaş Erkekler Birincisi Merkezefendi personeli Çağlar Turan şampiyonluk kupasını kaldırdı. 18 yaş erkekler kategorisinde şampiyon olan Turan, kupası ile birlikte Başkan Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret etti.

Bundan sonra ki süreçte de Merkezefendi Belediyesini temsilen müsabakalara katılacağını söyleyen Turan, başkan Subaşıoğlu’na daha büyük başarılar kazanacağının sözünü verdi. Kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan Merkezefendi Belediyesi’ne; çalışan, üreten, sportif ve başarılı personeller yakıştığını belirten Başkan Subaşıoğlu; “ Genç belediyemizde başarılı arkadaşlarımızı görmek bizleri mutlu ediyor. Personelimiz Çağlar Turan, sportif alanda donanımlı birisi. 4 branşta hakemliği ve tenis alanında da şampiyonlukları var. Masa Tenisi branşında da milli hakem olarak il dışında ki müsabakalarda şahsını ve belediyemizi temsil ediyor. Son olarak 2014 yılı valilik kupasında kendi kategorisinde birincilik elde etmesi ve Merkezefendi Belediyesi’ni temsil etmesi bizleri onurlandırdı. Personelimizin başarılarının devamını diliyor tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..