REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Belediyespor’da sarı kart alarmı

Büyükşehir Belediyespor’da sarı kart alarmı

Zirve yarışındaki Denizli Büyükşehir Belediyespor’da bu hafta altı futbolcu kart sınırında bulunuyor, Şahin Şafakoğlu ise cezalı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 30 Ekim 2014 Perşembe, 11:01

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta son dört maçını kazanarak zirveye ortak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da kart sınırında olan futbolcuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Hakemlerin kolay kart gösterdiği ligde kırmızı beyazlı futbolcular geride kalan 9 haftada 35 kez sarı kart gördü.

ŞAHİN ŞAFAKOĞLU CEZALI
Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in son maçlarda stoperde görev verdiği Şahin Şafakoğlu son üç maçında sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Genç oyuncu kırmızı beyazlı takımın kazandığı Yeşil Bursa, Kemer Tekirova, Derincespor ve Erzincan Refahiyespor maçlarında sarı kart gördü ve bu sezon cezalı duruma düşen ikinci oyuncu oldu. Büyükşehir Belediyespor’da daha önce de İlker Avşar sarı kart sınırını aşarak cezalı duruma düşmüştü.

6 FUTBOLCU SINIRDA
Bu hafta ligin en alt basamağında yer alan ve şiddetle puanlara ihtiyacı olan Çankırıspor karşısına çıkacak olan kırmızı beyazlılarda altı futbolcu kart sınırında bulunuyor. Takımın kaptanı Süleyman Varlık ve kadronun önemli isimleri Ramazan Aksoy, Mert Ege Özeren, Uğur Ayhan, İlyas Ekiz ve Mehmet Mert Özkaptan kart sınırında olan futbolcular. Bozuk zeminde oynanacak Çankırıspor karşısında bu futbolculardan herhangi biri sarı kart görürse, zirve için yarışan Dört Eylül Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

PARA CEZASI DA ALDILAR
Ligde maç başına 3,8 sarı oranı ile oynayan Denizli Büyükşehir Belediyespor en çok sarı kartı deplasmanda 2-1 kazandığı Derincespor maçında gördü. Bu maçta İlyas, Süleyman, Efşan, Mehmet Mert, Mert Ege ve Şahin kart görünce takım 5 kart sınırını aştığı için federasyon tarafından küçük bir para cezasına da çarptırılmıştı. Kırmızı beyazlılarda ligin başlangıcından bu yana 12 farklı futbolcu sarı kartla ihtar edilirken, kimse kırmızı kart görmedi.

KURT HOCA OYUNCULARINI UYARIYOR
Çankırıspor maçının ardından ligin tehlikeli ekiplerinden Dört Eylül Belediyespor ile karşılaşacak Denizli Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçelde oyuncularını uyarıyor. Ligde hakemlerin çok kolay kart gösterdiğine dikkati çeken kurt hoca öğrencilerine, “Çok dikkatli olun. Hakemler kolay kart gösteriyor. Pozisyon gereği olan kartları anlayabilirim ama itirazdan, ikili diyalogdan kart görmek istemiyorum” dedi. Bugün Başkarcı Stadı’nda çalışmalarını sürdürecek olan kırmızı beyazlı takım taktik ağırlıklı idman yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..