REKLAMI GEÇ

Teknik Direktör Şermet taraftardan destek istedi

Teknik Direktör Şermet taraftardan destek istedi

Ligde iki haftadır istediğini alamayan Kızılcabölükspor iç sahadaki şanssızlığını kırmak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Kasım 2014 Çarşamba, 13:35

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor iç sahadaki şanssızlığını kırmak istiyor. Evindeki 6 maçtan sadece ikisini kazanan sarı kırmızılı Tavas temsilcisi son iki haftayı boş geçmenin hayal kırıklığını yaşıyor.

Teknik Direktör Hasan Şermet bu hafta ağırlayacakları Tutap Şekerspor karşısında galibiyetten başka sonuç düşünmediklerini belirterek, “Son iki maçımızda istemediğimiz sonuçlar aldık. Bunu telafi etmek zorundayız. Evimizdeki maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Bu bizim için çok sıkıntılı bir maç olacak. Kazanarak ligin alt sıraları ile aramızdaki bağı koparmak, üst taraftaki yerimizi almak istiyoruz. Bu aşamada taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Her zamankinden daha fazla taraftarımıza ihtiyacımız var. Stadın dolmasını istiyoruz. Taraftarlarımızın skor ne olursa olsun 90 dakika desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz. Onların desteği ile bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Kızılcabölükspor Genel Menajeri Hakan Dolutaş ise ligde büyük şanssızlıklar yaşadıklarının altını çizerek, “Tuzlaspor karşısında haketmediğimiz bir yenilgi aldık. Maçta baştan sona oyunun hakimi bizdik. Direkten dönen, çizgiden çıkarılan pozisyonlarımız oldu. Ürettiğimiz pozisyonları gole çevirmeyi başaramadık. Rakip bir şans golü ile maçı kazandı. İyi oynayan fakat iyi oyununun karşılığını alamayan bir takımız. Bu hep böyle devam etmeyecek. Tutap Şekerspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Denizli halkı bize güvensin ve destek olsun yeter” diye konuştu.

Diğer yandan Tutap Şekerspor maçı hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor dün salonda kuvvet çalışması yaptı. Teknik Direktör Hasan Şermet önderliğindeki çalışmada takımın moralinin yüksek olduğu gözlendi. Sarı kırmızılılar bu günü ise Şirinköy Stadı’ndaki antrenmanla geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..