REKLAMI GEÇ

Sinpaş Denizli Basket evinde kral

Sinpaş Denizli Basket evinde kral

Sinpaş Denizli Basket evindeki beşinci maçında da kazanmak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Kasım 2014 Çarşamba, 15:14

Basketbol 2. Ligi’nde evinde oynadığı 4 maçı da kazanan Sinpaş Denizli Basket, Pertevniyal Gençlik maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yşil lacivertli Denizli temsilcisi PAÜ Arena’da çalışmalarını sürdürüyor.
Ligde son maçında Mondi Melikşah Üniversitesi’ni uzatma bölümünde geçen Denizli temsilcisinde Utku Saraloğlu sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak.

Cumartesi günü 15:00’de rakibini ağırlayacak olan Sinpaş Denizli Basket’te Genel Menajer Hüseyin Gökçe kazanmak istediklerini söyledi.
Pertevniyal’in Anadolu Efes’in pilot takımı olduğunu hatırlatan Gökçe, “Tecrübeli ve amacı olan oyunculardan kurulu bir takımla karşı karşıya geliyoruz. Zor bir maç olacak. Mücadele seviyesi yüksek bir karşılaşma bekliyoruz. Rakip çok mücadeleci bir takım. Biz de tempoyu seven bir takımız. Basketbol severler için keyifli bir maç olacak” dedi.
Denizli’deki maçlarda puan kaybı yaşamak istemediklerini belirten Gökçe, “Her zaman olduğu gibi bu haftada evimizdeki maçta amacımız kazanmak. Bu amacı gerçekleştireceğimize inanıyorum. Taraftarlarımızdan takıma sahip çıkmalarını bekliyorum. PAÜ Arena’daki bu zevkli maçta onların desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.
Sinpaş Denizli Basket’te sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Darrius Morrow’dan da iyi haber geldi. Deneyimli forvet yürümeye başladı. Salonda halter çalışması yapan oyuncu gücünü yeniden kazanmaya çalışıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..