REKLAMI GEÇ

Yıldızlar Denizli’de kulaç attı

Yıldızlar Denizli’de kulaç attı

Anadolu yıldızlar Liği Yüzme Yarı Finalı 1. etap yarışları Denizlide start verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Mart 2015 Salı, 11:48

BURAK COŞKUN/ Anadolu Yıldızlar Ligi yüzme yarı final yarışları Pamukkale Üniversitesi Profesör Doktor Hasan Kazdağlı spor merkezinde başladı.

Pamukkale Üniversitesi Hasan Kazdağlı spor merkezinin ev sahipliği yaptığı yüzme yarı final yarışlarına Denizli, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Bursa, Tekirdağ, Manisa, Kütahya, Kocaeli, Sakarya, Muğla’da  bulunan Yüzme kulüplerinden 268 sporcu katıldı.

Sporcuların yaş ortalaması 9, 10 ve 11, 12 yaş aralığında 6 kız 6 erkek olmak üzere ikiye ayrılıyor. Yüzme yarı finalinde, 21’i Denizliden 9’u diğer illerden olmak üzere toplam 30 hakem görev yapıyor.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan Yarı final maçına Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Bizim için çok değerli olan çocuklarımızı geleceğe hazırlama konusunda sporun çok önem teşkil ettiğini belirterek “Az önce geçiş töreninde minik sporcularımızı gururla izledik. Demin minik sporcularımızın üzerine büyük gelen elbiseleri gördüm. Ben şunu düşündüm bugün o elbiseler onlara büyük gelecek ama gelecekte onların başarıları elbiselerinden daha büyük olacak. Başarılarıyla büyük elbiseler, Ay ve Yıldızlı elbiseler giyecekler. Tüm sporcularımıza ve minik yavrularımızın yanında Denizli’ye gelen tüm anne ve babalara teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..