REKLAMI GEÇ

UĞUR ATTI BÜYÜKŞEHİR KAZANDI

UĞUR ATTI BÜYÜKŞEHİR KAZANDI

Büyükşehirin parlayan yıldızı bu sezon ligde 10 gol attı ve bu maçların tamamında kırmızı beyazlılar kazandı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 3 Mart 2015 Salı, 12:26

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk parolası ile sezona başlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor, Payas Belediye galibiyeti ile lider Eyüpspor ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi. Bu maçta oynadığı futbolun yanı sıra iki şık golle yıldızlaşan Uğur Ayhan ise 23. hafta sonunda takımın en golcü ismi olmayı başardı.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE
Ligde fırtına gibi esen Büyükşehir, 23 haftada rakip filelere 32 gol bıraktı ve grubun en golcü takımlarından biri olmayı başardı. Kırmızı beyazlılarda 10 gol atan 22 yaşındaki Uğur Ayhan takımın en golcü ismi olurken 9 gollü İlker Avşar da ikinci sırada yer aldı. Toplam 11 futbolcunun gol attığı Denizli Büyükşehir Belediyespor’da Rıdvan ve Ramazan 3’er gol, Süleyman Varlık, Fazlı, Önder ve Efşan ikişer gol, Mer, Cenk ve Aziz de birer gol attı.

HANGİ MAÇTA GOL ATTIYSA KAZANDILAR
Denizli Büyükşehir Belediyespor’da ilginç bir rastlantı da Uğur Ayhan’ın gol attığı maçların tamamını kırmızı beyazların kazanmış olması. Bu sezon ligdeki ilk golünü Doğan Seyfi Atlı’daki Halide Edip Adıvarspor maçında atan Uğur 3-0 kazanılan maçta perdeyi açan futbolcu olmuştu.

İŞTE DİĞER MAÇLARI
Ligde 7 haftalık suskunluktan sonra gol orucunu Erzincan Refahiye maçında bozan Uğur bu maçta iki golle rakip fileleri havalandırmıştı.  3-0 kazanılan Dört Eylül Belediyespor maçında 90+3’te son golü atan Uğur bir sonraki hafta Arsin deplasmanında penaltı atışını gole çevirerek takımının 1-0 kazanmasını sağlamıştı. İçerdeki Maltepespor maçında önce eşitlik sonra da galibiyet gollerini kaydeden Uğur, deplasmanda 2-1 kazanılan Halide Edip Adıvar maçında galibiyet golünü 81. dakikada rakip filelere göndermişti. Futbolcu son oynanan Payas Belediye maçında da iki gol atarak bu sezon toplam 3 maçta ikişer gol kaydetmiş oldu.

BERGAMA’DAN GELMİŞTİ
Futbol kariyerine Kocasinanspor’da başlayan futbolcu kısa süre içinde Galatasaray tarafından farkedilerek sarı kırmızılı kulüple çalışmaya başladı. İlk kez Galatasaray’da profesyonel olan Uğur 2012 yılında Albimo Alanyaspor’a daha sonra İstanbulspor’a transfer oldu. Önceki sezon Selahattin Dinçel’in çalıştırdığı Bergama Belediyespor’a geçen futbolcu hocası ile birlikte sezon başında Denizli Büyükşehir Belediyespor’a imza atmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..