REKLAMI GEÇ

BİSİKLETTE HAKAN YILDIRIM KÜRSÜYE ÇIKMAYI BAŞARDI

BİSİKLETTE HAKAN YILDIRIM KÜRSÜYE ÇIKMAYI BAŞARDI

Sezonun ikinci organizasyonunda Master A kategorisinde Hakan Yıldırım, Türkiye ikincisi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Mart 2015 Cumartesi, 15:44

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun bu yılki faaliyet programı içinde yer alan yarışların ikincisi hafta sonunda Fethiye’de yapıldı. 9 ayrı kategorideki yarışlara 45 bayan ve 304 erkek bisikletçi katıldı.

Yarışlarda Denizli adına Telekom, Gençlik Hizmetleri, Cavidil ve Sorisa spor kulüpleri yer aldı. 9 sporcu ile temsil edilen Denizli Hakan Yıldırım ile kürsüye de çıkmayı başardı. Master A kategorisinde 63 kilometrelik yol yarışında iyi performans gösteren milli sporcu Türkiye ikincisi oldu.

Yıldırım yarışların ikinci gününde 1,8 kilometrelik parkurda 15 tur üzerinden yapılan kriteryum yarışında da tekerlek farkıyla ikincilik elde etti.

Geçtiğimiz sezona göre bu sezonun daha zor ve çetin geçtiğini dile getiren Yıldırım, hedefinin geçen sene elde ettiği Türkiye Şampiyonu unvanını korumak olduğunu belirtti. 100 den fazla ülkede canlı yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun tekrar Denizli’den geçmesinin son derece önemli olduğunu vurgulayan  Yıldırım, sporseverleri 30 Nisanda Pamukkale’de sona erecek ve 1 Mayısta Çınar Meydanından start alacak etaba davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..