REKLAMI GEÇ

BOZDAĞ İLK ALP DİSİPLİNİ YARIŞINA SAHNE OLACAK

BOZDAĞ İLK ALP DİSİPLİNİ YARIŞINA SAHNE OLACAK

Nikfer’deki Bozdağ Kayak Merkezi ilk kez kayak yarışlarına sahne olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Mart 2015 Çarşamba, 12:39

Denizli’nin ilk kayak yarışları Pazar günü Bozdağ Kayak Merkezi’nde gerçekleşecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait Nikfer Bozdağ Kayak Merkezi’ndeki yarışlar sabah 10:00’da başlayacak.Sporcuların ferdi yada kulüp olarak katılabilecekleri yarışlar 15 yaş altı kızlar ve erkekler alt disiplini kategorilerinde yapılacak. Sadece lisanslı sporcuların katılabileceği yarışların her yıl tekrarlanarak gelenekselleştirilmesi planlanıyor.

Kış sezonunun ilk ciddi yarışını Kayak İl Temsilciliği gözetiminde oluşturulan tertip komitesi organize edecek. İl Temsilcisi Fikret Kocaman da tertip komitesinde yer alacak. Sonuçlar Türkiye Kayak Federasyonu’na da bildirilecek.

Her iki kategoride ilk üçe giren sporculara kupanın yanı sıra Nikados’un sponsoru İrya Tekstil tarafından çeşitli hediyeler de verilecek.

Yaklaşık 2,5 aydır Nikfer Bozdağ Kayak Merkezinde Nikados sporcularına eğitim veren Kayak Antrenörü Fikret Erdoğan ve yardımcı antrenör Aydın Özdemir, kayak çalışmalarında sona geldiler. “Bu kış sezonunu başarıyla geçirdik” diyen Kayak antrenörü Fikret Erdoğan; “Nikados’un lisanslı sporcularına yönelik yaptığımız çalışmada çok mesafe katettik. Artık bu sporcular yarışmacı sporcu oldular. Yarış heyecanı yaşatmak ve seneye Türkiye Finallerine gitmek için tecrübe kazanmak istedik. Sağolsun Nikados kulübümüz bu organizasyon için de çok çalıştı ve pazar günü bu heyecanı hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..