REKLAMI GEÇ

Denizlispor 1 Kayserispor 3

Denizlispor 1 Kayserispor 3

Denizlispor ilk yarısını önde kapadığı maçın ikinci bölümünde 3 gol yiyerek kaybetti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 22 Mart 2015 Pazar, 15:49

PTT 1. Lig’de bir hafta önce Boluspor’u deplasmanda deviren Denizlispor, evinde lider Kayserispor’u ağırladı. Güçlü rakibi karşısında özellikle maçın ilk bölümünde pozisyonlar da üreten yeşil siyahlılar defansın arkasına atılan bir ara pasında Genkov’un ayağından öne geçmeyi başardı. İlk yarıda biri Himmet biri de Yordanov ile iki net pozisyonu harcayan yeşil siyahlılar ikinci yarıda baskılı bir Kayserispor ile karşılaştı.
Karşılaşmanın 60. dakikasında Emre Can Coşkun’un sakatlığı nedeniyle oyun alanı dışında tedavi gördüğü sırada golü kalesinde görğen yeşil siyahlılar daha fazla tutunamadı. Nobre’nin 82. dakikada gelen ikinci golü sonrası rakip kalede baskısını artıran yeşil siyahlılar pozisyon üretmekte zorlanırken, son bölümde kalesinde de pozisyon verdi. Bu pozisyonlardan birinde İbrahim Dağaşan takımını rahatlatan golü attı.

Karşılaşmayı yeşil siyahlı yönetim taraftarlarla birlikte tribünde izledi. Bu maçta genel seyirci ortalamasının üzerine çıkan yeşil siyahlı taraftarlar maçın orta hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu’nun kararları nedeniyle isyan etti. Abitoğlu ve yardımcısı Bülent Gökçü son derece kötü bir maç yönetimi gösterirken, özellikle verdiği bazı kararlarla konuk ekibe neredeyse yardımcı oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR:

9′ Emre Can’ın ara pasında defansın arkasına sarkan Genkov karşı karşıya pozisyonda Agayev’in solundan topu filelerle buluşturdu 1-0.
24′ Sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Biseswar yerden düzgün vurdu, kaleci Kazım topu kornere çeldi.
27′ Yordanov’un sol kanattan içeri çevirdiği topla buluşan Himmet önce düzeltti sonra müsait durumda vurdu ama top üstten auta çıktı.
29′ Gelişen Denizlispor kontra atağında Himmet bomboş durumdaki Yordanov’u gördü. Bulgar futbolcu müsait durumda topu dışarı attı.
57′ Cem ceza sahası dışından sert vurdu top yandan auta çıktı.
60′ Emre Can’ın sakatlığı nedeniyle oyun dışında olduğu pozisyonda yeşil siyahlı defans arasından rahat sıyrıan Alper içeri çevirdi, Nobre müsait durumda kafa ile eşitlik sayısını attı 1-1.
82′ Sağ kanattan Alper’in içeri çevirdiği topa Nobre gelişine rövaşata ile karşılık verdi, top kaleci Kazım’ın bakışları arasında filelerle buluştu 1-2.
90+4′ Defansın hatasını iyi değerlendiren Ömer Bayram kaleci Kazım ile karşı karşıya pozisyonda defansın araya girmesi ile topu ceza sahası sağ çaprazına çekti, buradan altı pas üzerinde bomboş durumdaki İbrahim Dağaşan’ı gördü. Dağaşan boş kaleye topu yuvarladı 1-3.

DENİZLİSPOR 1 KAYSERİSPOR 3
STAT: Denizli Atatürk Stadı
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Bülent Gökçü, Serkan Olguncan
DENİZLİSPOR: Kazım Sarı, Mustafa Keçeli, Emre Can Coşkun (61′ Bülent Ertuğrul) Mehmet Çiçek, Hakan Ateş, Veli Acar, Himmet Ertürk, Serkan Atak (66′ Hüseyin Atalay) Mert Çakar (85′ Rostand) İlian Yordanov, Genkov
KAYSERİSPOR: Agayev, Sereno, Simic, Cem Can, Okay Yokuşlu, Ubdullah Durak (59′ Anıl Taşdemir) Biseswar (77′ İbrahim Dağaşan) Alper Uludağ, Murat Akın (46′ Barış Özbek) Ömer Bayram, Mert Nobre
GOLLER: 9′ Genkov (Denizlispor) 60′ ve 82 Nobre, 90+4′ İbrahim Dağaşan
SARI KART: Hakan Ateş, Emre Can coşkun, Mert Çakar (Denizlispor) Nobre, Ömer Bayram (Kayserispor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..